Ville Tavio

Rajat kiinni raiskaajilta

Ulkomaalaisten tekemistä raiskauksista, jopa lapsenraiskauksista, on tullut Suomessa jatkuva ilmiö.

 

Helsingissä tuli hiljattain ilmi epäily 64-vuotiaan marokkolaismiehen pitkään jatkuneista raiskauksista ja lasten hyväksikäytöistä. Toinen hiljattain ilmi tullut tapaus on Satakunnasta, missä käräjäoikeus vangitsi 24-vuotiaan ulkomaalaisen todennäköisin syin epäiltynä kolmesta törkeästä lapsenraiskauksesta. Jämsässä epäillään nyt elokuussa tapahtuneen ulkomaalaistaustaisen miehen tekemä nuoren naisen raiskaus.

 

Näihin uutisiin ei pidä turtua, vaikka ne ovat valitettavasti yleistyneet. Pahuuteen on aina reagoitava.

 

On huutava vääryys, että tuomionsa istuneet ulkomaalaiset raiskaajat saavat usein jäädä Suomeen asumaan. Monen suomalaisen oikeustaju vaatii maasta poistamista ja pidempiä tuomioita – mieluiten tekijän lähtömaan vankilassa.

 

Lisäksi pitää puuttua ongelman juurisyyhyn: Ulkomaalaisten raiskaajien maahantulo voidaan lopettaa vain maahanmuuttopolitiikkaa tiukentamalla.

 

Ulkomaalaisia seksuaalirikollisia ei voida päästää Suomeen sillä verukkeella, että "kyllähän suomalaisetkin raiskaavat".

 

Rikokset, joissa tekijä ja uhri eivät entuudestaan tunne toisiaan, eli ns. puskaraiskaukset, ovat muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta ulkomaalaisten tekemiä.

 

Kansa ei salli enää kauan ulkomaalaisten raiskaajien päästämistä Suomeen, saati että tuomittujen annetaan jäädä. Raiskausaalto ei koskaan saa olla "uusi normaalitila".

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

16Suosittele

16 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (195 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Meinaatko, että maahanmuuttajilta pitää kysyä "aiotteko harjoittaa raiskaamista Suomessa" ja sitten saadun vastauksen perusteella tehdä päätös maahan päästämisestä?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

#1

Tietenkin, vähän samaan tapaan kuin vanhaan hyvään aikaan, kun haki viisumia Yhdysvaltoihin: kuulutko kommunistipuolueeseen ja aiotko syyllistyä rikoksiin vierailusi aikana. Molempiin vastattiin uskoakseni rehellisesti.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kun ensimmäisiä kertoja hain viisumia Yhdysvaltoihin minulta kysyttiin myös olenko ollut jollain tavoin yhteyksissä Saksan Kansallissosialistisen puoleen kanssa vuosien 1932 - 1945 välillä. Mitenkähän olisi reagoitu, jos olisin vastannut myöntävästi, kun syntymäaikanikin oli paperissa mainittu?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #10

Olisivat olleet rajat kiinni natsilta, veikkaan.

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen Vastaus kommenttiin #10
Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #28

"Höpö,höpö."

Voitko avata hiukan mitä tuolla viestilläsi tarkoitit?

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto Vastaus kommenttiin #10

#10:
Olisikohan siinä käynyt niin, että olisit joutunut kuulusteluun ja selitysten jälkeen joko päässyt maahan tai sitten et. Mutta jos olisit jäänyt kiinni valehtelusta, niin silloin kyllä olisi tullut ankarat rapsut.

Minustakin nuo kyselyt vaikuttivat vähän koomiselta, mutta idea taisi olla se, että niihin piti vastata ikään kuin valan velvoittamana ja viranomaiselle valehtelu oli ankarasti sanktioitu. Kuinka hyvin tuo idea käytännössä toimi, on sitten oma kysymyksensä.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Ennen koneen laskeutumista Kennedyn kentälle täyttelimme lentoemännän ohjeiden mukaan maahantulokaavakkeita.

Lomakkeessa tiedusteltiin onko maahan saapuva oleillut maatilalla viimeisen kuukauden aikana. Lentoemäntä kielsi myöntämästä, koska hänen sanojensa mukaan "maahan saapuva keitetään kentällä lipeässä" jos moisia menee myöntämään.

Meitä oli parikymmentä, kaikki vahvasti maataloushenkisiä kotieläintalouden harjottajia ja hevosmiehiä. Kiistimme olleeemme maatilalla viimeisen kuukauden aikana.

Valitettavasti nuo raiskauspuuhat ja etenkin pedofiilityyppiset puuhat sujuvat ikävän hyvin ihaan kantasuomalaisiltakin. Veikkanpa että lapsiin, siis oikeasti lapsiin kohdistuvat seksuaalirikokset, ovat kantaeurooppalaisten kauraa.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto Vastaus kommenttiin #15
Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Ainakin jokunen vuosi sitten jenkkilään mennessä kysyttiin vielä ”oletko osallistunut 2. maailmansodan aikaisiin juutalaisvainoihin”. Siinä lomakkeessa oli myös viittaus paperwork reduktion actiin (sic!). Varmaan paikallinen Tavio päässyt päättäämään maahantulorutiineista.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

80-luvulla kysyttiin, aiotteko tappaa presidentti Reaganin, samoin kuin sitä, sairastatteko tuberkuuloosia tai onko suvussanne kommunisteja.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #52

Tuohon tekisi mieli vastata Ilonan kommentin sanoin "höpö höpö".

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #56

Jos niin olisit vastannut, eikähän peräsuolesi olisi tutkittu perillä.

Vai tarkoititko ettet usko? No sama se uskotko, sellaisen paperin minä sain täytettäväkseni lentokoneessa matkalla Kööpenhaminasta Los Angelesiin vuonna 1983. Ja kaikki muutkin matkustajat.

Käyttäjän emailjuuso kuva
Juha Hämäläinen

Kurjinta on se, että Suomen kansalaisuuden saatuaan muuttajan etninen tausta jää yleensä piiloon rikostilastoja julkistettaessa ja uutisoinnissa. Hän on yhtäkkiä kuten kuka tahansa kantasuomalainen reiska.

Emme siis näe koko totuutta koskaan. Se ilmeisesti tarkoituskin.

Käyttäjän mjkrie kuva
Mika Riekki

Entäs sellaiset henkilöt, joilla on jo raiskaustuomioita muista maista?

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Voisi olettaa, että vastaus löytyisi ulkomaalaislaista, mutta en ole varma.

Markku Hatakka

" ... lopettaa vain maahanmuuttopolitiikkaa tiukentamalla.."

On se vaikeaa nykyään luetun ymmärtäminen, heh. Ankkapuhe on kyllä hallussa, kaikella kunnioituksella ...

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Lakimies?

Miten perssuomalaiset havaitsevat raiskaajan, kun ulkomaalainen saapuu Suomeen?

''Ulkomaalaisia seksuaalirikollisia ei voida päästää Suomeen sillä verukkeella, että kyllähän suomalaisetkin raiskaavat. ''

Kerrotko, miten persussuomalaisten röntgenkatse havaitsee mahdollisen raiskaajan jo rajalla?

''Rikokset, joissa tekijä ja uhri eivät entuudestaan tunne toisiaan, eli ns. puskaraiskaukset, ovat muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta ulkomaalaisten tekemiä.''

Tähän väittämään kansanedustajalla on varmasti joku linkkki tilastoon, ne on aina hyvä laittaa väitteiden tueksi, ettei kukaan sano valehtelijaksi.

Markku Hatakka

Jotkut suoltaa "ankkapuhetta" päivästä toiseen. Voisiko olla niin ongelmat vältetään kuten Tavio kirjoittaa?
Ja koska et viitsinyt/osannut lukea tekstiä, niin lyhyt copy-paste tekstistä ( tekijänoikeuksia rikkoen ala Huhtasaari):

"... lopettaa vain maahanmuuttopolitiikkaa tiukentamalla.."

Ja kerran vielä, heh:

lopettaa vain maahanmuuttopolitiikkaa tiukentamalla.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala
Käyttäjän mjkrie kuva
Mika Riekki Vastaus kommenttiin #7

Turvapaikanhakijaksi ilmoittautuvat voisi ohjata sinne EU:n yhteiselle alueelle, jossa hakijoiden vaatimukset oikeudesta länsimaisten yhteiskuntien ylläpitämään sosiaaliturvaan käsitellään.

Globalistit varmaan tykkäisivät, jos EU-alueella on oma passi, jota voidaan jakaa uusille EU-kansalaisille.

Markku Hatakka Vastaus kommenttiin #7

Olisiko Australian esimerkki mistään kotoisin?
Siellähän siirtolaisuutta on harrastettu satoja vuosia. Ensin tosin kukaan ei halunnut sinne, vaan ihmiset pakotettiin rangaistuksena sinne.

Kova rangaistus-siirtola työ muutti Australian paratiisiksi, jonne kaikenmaailman vetelehtijät haluaisivat päästö ilmaisulle lounaille.
Ei, sanovat aussit. Vain ahkerat ja ammattilaiset kelpaavat meidän luomaan Impivaara -paratiisiin.

Ei maar, täytyy lähteä (remontti)töihin. Eläkeläisenä ei ole aikaa koko päivää päivystää Puheenvuorossa suoltamassa Duck-speakia. Suomi e ole koskaan valmis, aina riittää tekemistä ja parantamista ... sekä materiaalisesti että henkisesti.

Käyttäjän JuhoAkola kuva
Juho Akola Vastaus kommenttiin #7

Siten, että tiukennetaan maahantulokriteereitä takapajuisista maista, ja tiukennetaan myös kansalaisuuden saamisen kriteereitä: Tulee elättää itsensä ilman tukia vähintään viisi vuotta, tai kansalaisuutta ei heru. Ja sosiaalituet muille kuin kansalaisille täysin vastikkeellisiksi. Ensimmäisestä vankeusrangaistukseen johtavasta tuomiosta välitön karkotus takaisin lähtömaahan. Nämä toimenpiteet vähentää kyseenalaisin motiivein saapuvia tulijoita jo kummasti.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"Miten perssuomalaiset havaitsevat raiskaajan, kun ulkomaalainen saapuu Suomeen?"

Ritala kyselee taas tyhmiä. Ihonväristä tietenkin.

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Ja sinä puolestasi syyllistyt vielä tyhmempään vastauksessasi. Huumorina tuota ei voi edes käsittää, vaikka sellaiseksi olisit tarkoittanut vaan tuo jos joku on täyttä rasismia.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #66

Pyydän anteeksi ajattelematonta kommenttiani. Ei ollut tarkoitus kohdella Ritalaa rasistisesti.

Käyttäjän IiroOrava kuva
Iiro Orava

Luulisi persujen tunnistavan seksuaalirikollisen kun puolue on täynnä niitä. Koskee ihan muitakin rikoksia.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Luulisi että tästä blogista on kaikki samaa mieltä. Mutta ei tarvitse kauan odotella niin voi todeta että näin ei ole

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

No uppoaa eräisiin kun kuuma veitsi voihin.

Mitään konkretiaahan tässä ei ole, vaan normi perussuomalaista bullshittiä.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Ainakin minä olen vahvasti sitä mieltä, että raiskaajia ei pidä päästää Suomeen. En usko, että kukaan on tuosta eri mieltä.

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Tarkoitatko, että henkilö jolla on raiskaustuomio alla ja erehtyy käymään ulkomaille jätettäisiin sinne rajan taakse samalla tavalla kuin suomalaiset ISIS-äidit ja lapsetkin haluttaisiin jättää. Eipä työnmies Putkonenkaan enää uskaltaisi lähteä Tallinnan risteilylle.

Käyttäjän ErkkiLatvala kuva
Erkki Latvala

Kerrotko miten persussuomalaisten röntgenkatse havaitsee mahdollisen raiskaajan jo rajalla"

En tiedä mutta monelle kommentoijalle on käynyt näin josta isokirja kertoo

Niin hän sanoi: "Mene ja sano tälle kansalle: 'Kuulemalla kuulkaa, älkääkä ymmärtäkö, näkemällä nähkää, älkääkä käsittäkö.'

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

En tiedä, se on persujen vakiovastaus, mikä iso kirja, Aku Ankan kootut vai?

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Eikös olisi hyvä, ettet esiintyisi kansan äänitorvena. Voit itse esittää torvia ajatuksia, mutta älä yritä väittää, että me muut olemme samaa mieltä.

Käyttäjän mjkrie kuva
Mika Riekki

Tuo kansan äänitorvena esiintyminen tulee aina mieleen, kun joku muistuttaa, että vain 20% kannattaa persuja, ja ikään kuin loput prosentit olisivatkin sitten automaattisesti kysymyksessä kuin kysymyksessä samaa mieltä sen muistuttajan kanssa. Tai vähintään eri mieltä, mitä mieltä persut nyt sattuvatkaan olemaan, asiasta riippumatta.

Kai se on se "oikeassa olevan" etuoikeus sitten...

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

"Ulkomaalaisten raiskaajien maahantulo voidaan lopettaa vain maahanmuuttopolitiikkaa tiukentamalla."

Onko sinulla kiteytetty ehdotus maahanmuuttopolitiikaksi, joka olisi toteutettavissa siten, että kaikkien mahdollisten raiskaajien pääseminen estettäisiin? Kirjoita vielä siitä referaatti, niin tämä blogisi ei jää turhanpäiväiseksi taivasteluksi ja kommentoijillakin on hiukan kättä pidempää, josta keskustella!

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Tuskinpa maahantulija saapuessaan ilmoittaa olevansa seksualirikoksiin taipuvainen.

Jokin järjestelmässä lienee kuitenkin pielessä jos vainoa pakenut maahantulija alkaa itse vainoamaan?

Ulkomaalaisten tekemät seksualirikokset ovat suhteessa moninkertaiset kantaväestöön nähden ja tälle pitäisi tehdä jotain.

Tehokkainta olisi seuloa arabimaista ja Afrikasta tulleet tiukemmalla seulalla. Lienee mahdoton tehtävä koska ketään ei voi olettaa rikolliseksi kansalaisuuden perusteella. Tilastoista ei ole siis tässä mitään hyötyä.

Markku Hatakka

Peruskoulu matematiikalla laskien.

Jos Z yksilön joukossa esiintyy omaisuus X todennäköisyydellä Y, niin joukosta Z löytyy A = Y* Z yksilöä, jolla tuo ominaisuus X.

Esim. Z= 1000, Y = 0,01. Saadaan A = 0,01* 1000 = 10 yksilöä.
Jos joukkoa Z supistetaan vaikka 10 kertaa pienemmäksi eli Z = 100, niin saadaan
A = 0,01* 100 = 1 yksilöä!

Hups, X ominaisuuksien haltijoiden lukumäärä saadaan pudotettua kymmenenteen osaan pienentämällä joukon Z koko myös kymmenenteen osaan!!

(Huom! Pätee myös ominaisuuksiin X= perussuomalainen tai X= demari, vihreä, vasemmistolainen, jne, mutta tuo on äänestäjien päätettävissä oleva asia, Z= äänestysoikeuden haltijoiden lukumäärä Suomessa, noin 3 miljoonaa,
Tällä hetkellä X=PS on A= noin 600 000, galluppien mukaan)

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Kymmenen kertaa pienemmäksi? Ja päätit ryhtyä matikasta valistamaan. Polkas riittää ainakin.

Markku Hatakka Vastaus kommenttiin #31

Maailma toimii todennäköisyyksien avulla, säätilat, vakuutukset, politiikka, sairauksien esiintyminen, fysiikka (kvanttimekaniikka), jne jne.

Ilmiöiden esiintymistodennäköisyyksiin, synnynnäisiin tai kulttuurisiin, ei pystytä vaikuttamaan mutta esiintymismääriin, A, esim Suomessa voidaan vaikuttaa. Tauteihin vastaan Suomessa rokotetaan ihmiset, joten todennäköisyys sairastua rokotetulla on pienempi kuin rokottamattomalla.

Toisiin ilmiöihin on vain sopeuduttava; esim ilmasto, joka on kaoottinen ja ihmisistä riippumaton (aurinko), ei muuttune vaikka kaikki maapallon ihmiset hävitettäisiin ...

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #51

Vaikka jättäisimme tuon 10 kertaa pienempi -päättömyyden huomiotta, kommenttiasi oli silti vaikea ottaa tosissaan. Mistä tiedät Y:n suuruuden jossain populaatiossa?

Markku Hatakka Vastaus kommenttiin #62

Herrat Ritala ja Husu ainakin ” tietävät” että Y=1,0 ilmiölle X=rasisti joukossa Z=perussuomalaisten kannattaja. Sen verran tilastoja ovat pitäneet ettei sitä Tilastokeskuksesta tarvitse kysellä.

Tästä saadaankin sitten A=1,0*600 000 = perussuomalaista rasistia joukossa Z=600 000 PS kannattajaa em herrojen mielikuvissa, heh.

Tuon Y arvon voi siis oikeasti kysyä/hakea ilmiölle X Tilastokeskuksesta, jotta olisi puolueeton arvio ilmiölle , ellei sekin ole jo politisoitunut viherhomeeksi.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #126

Vai voi todennäköisyyden hakea tilastokeskuksesta. Osaisitko hakea vaikka ulkomailla syntyneiden muslimien tekemien raiskausten määrän? Kun löydät sen, voimme sitten keskustella onko kyse todennäköisyydestä, vai sittenkin esiintyvyydestä.

Käyttäjän emailjuuso kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #51

Juuri näin.Tilastolliset luvut ovat pohja yleistämiselle, joka on paras tapa aloittaa oppiminen. Silloin erehtyy todennäköisesti paljon vähemmän. Tämä pätee myös raiskausriskiin per tutkittava ryhmä. Ei meillä ole kuin historiatieto eikä aikaa ja mahdollisuutta tutkia yksilötasolla kunkin henkilön tuomia riskejä. Meillä ei ole mitään perustetta ottaa tarpeettomia riskejä, jos voimme ne helposti välttää.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #110

Paras tapa aloittaa oppiminen on selvittää perusasiat. Jos vaikka aikoo käyttää tilastoja ympäristön jäsentämisen työkaluna, pitää ymmärtää esiintyvyyden ja todennäköisyyden ero.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Ville. Pidin. Olet oikeassa. Heidän monen uskossaan ei ole ollenkaan tietoa; että meissä ihmisissä taistelee kaksi Henkivaltaa keskenään: Liha ja Pyhä Henki. Ja, meidän liha; pitäisi aina olla; Pyhän Hengen, "renki", eli alisteinen Pyhälle Hengelle. Meille kristityille, ketkä uskomme Jeesukseen Kristukseen on myös sanottu avioliittoon "astuville": Antakaa Kristuksen tulla kotiinne. Naisen asema kodissa silloin asettuu oikeaan asemaan, mikäli mies tuntee Jeesuksen mielen ja elää sitä todeksi perheessä ja muutenkin koko elämässä. Eihän lehmiäkään hoieta niin, että kiimainen, innokas sonni saa kuleksia vapaasti rakastamiemme lehmien joukossa. Eihän siitä mitään järkevää seuraa. Perkelehän siitä vain nauttii. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Kiitoksia kun osaat valottaa blogistin ajatusmaailmaa siten, että se kirkastuu meille muillekin!

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Juha. Koen saavani Sanat "ylhäältä". Olen "välikappale"; "niinkuin kynä kirjoittajan kädessä". Kiitos. Siunaten, Lasse.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

”Naisen asema kodissa silloin asettuu oikeaan asemaan, mikäli mies tuntee Jeesuksen mielen ja elää sitä todeksi perheessä ja muutenkin koko elämässä. Eihän lehmiäkään hoieta niin, että kiimainen, innokas sonni saa kuleksia vapaasti rakastamiemme lehmien joukossa.”

Melkoinen potpurri tämä viisaus. Laulussa sanotaan, että ”montaa minä lempinyt olen, mutta yhtä vain rakastanut”.

Voin tunnustaa, että elämäni on ollut melko kirjavaa, mutta lehmää en ole vielä rakastanut. En tiennyt tuonkin yleistyneen Suomessa, eli paljon on muuttunut poissaoloni aikana.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Max. Kiva, että avasit sydämesi. Saatanahan sanoo raiskaustakin rakkaudeksi; jota se ei ole. Jumala on Rakkaus ja perkele "vetää" (ajatuksin, sanoin), Jeesusenkin, sinne riattauden saastaan ja kauheuteen. Nyt, tiedän rukoilla puolestasi ja Siunata sinua ja rakkaitasi. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #109

Kuule Lasse, tämä sydän avataan toivottavasti vasta obduktiopöydällä. Muistaakseni Saatana ja Perkele olivat aikoinaan usean kyntöruunan kutsumanimiä. Tiedäthän sinä maailman kolme kovinta ärrää: ruuna, renki ja rautakanki.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Ei ole kovin tavatonta että lehmälaumassa kulkee sonni vapaana. Sellaista karjaa kutsutaan itseuudistuvaksi.

Mutta kun tässä nyt ihan lehmiin asti päästiin, niin mitähän mieltä oliisi Jeesus keinosiemennyksestä? Tulisiko se immeisilläkin ottaa käyttöön niin pysyisivät lihan himot kurissa.

Käyttäjän LasseHietanen kuva
Lasse Hietanen

Hei. Kiitos Pekka. Ei ole tavatonta, että lehmälaumassa kulkee sonni vapaana. Sellaista... Ei todellakaan ole. Sehän tässä asiassa järkyttävintä onkin, kun näemme oman heikkoutemme eläimen rinnalla. Meitä välillä verrataan eläimmeen, mutta eläin jos osaisi ja välittäisi voisi aiheellisesti aivan loukkaantua; koska ne "kuuntelevat" ja tottelevat Jumalan ääntä paremmin, kuin me ihmiset. Raamatussakin on mainittu meistä miehistä kuinka me voimme sairastua elimemme käytöstäkin; Tulla seksiriippuvaisiksi. Ja onhan meillä niin hullu "uskontokin"; että paratiisissa neitsyet, vieläpä monikossa, odottavat meitä väkivallan tekijöitä. Pekka; tuosta "keinottelusta": Jeesus Kristus on tullut siksi, että saamme puhtaasti Rakastaa ja saada Rakkautta: Ilman Häntä, emme voi mitään tehdä. Kyllä sinä perkele yrität meitä monella tapaa jymäyttää. Jeesusta Kristusta me tarvitsemme, jos ketä, ettei perkele meitä petä. Siunaten, Lasse.

Käyttäjän hakkissanna kuva
Sanna Häkkinen

Jeesuksiin sun muihin kristinuskon hahmoihin en ota kantaa, mutta Lasselle ihan faktana kerron että sonnit eivät ole koskaan "kiimassa", Kiina kierto on osa lehmien fysiologiaa. "Härillään" oleva lehmä voi olla niin lemmenkipeä että karjanhoitajan ei parane selkäänsä kääntää ellei mieli ottaa lemmityksi tulemisen riskiä. Ja kyllä vaan, tilasonnit ovat pihattonavetoiden myötä yleistyneet joten yhä enenevässä määrin sonnit vaeltavat kiimaansa hehkuttavien lehmien seassa.

Ville Heiskanen

Katsomalla näiden tekijöiden nimiä käy ilmi, että heistä valtaosa ehkä 4/5 on todennäköisesti muslimitaustaisia. Tämä ikävä fakta pitäisi nostaa entistä enemmän ylös, koska se on faktaa ja sille on joku selitys. Olipa se mikä tahansa, muslimitaustaiset miehet raiskaavat Euroopassa kantaväestön naisia suurella yliedustuksella.

Kun Saksassa paljastui uudenvuodenaaton taharrus, jonka laajuus esti asian piilottamisen lehdistöltä ja viranomaisilta, paljastui myös se, että samanlaisia tapahtumia oli ollut useita muissa Saksan kaupungeissa. Ilmiö ei siis ole lehdistölle tai viranomaisille mitenkään uusi. Englannissa pelko rasistin leimasta esti viranomaisia ja jopa omaisia puuttumaan grooming jengien toimintaan!

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Arviot että nimien perusteella jokin on todennäköistä ja kutsut sitä faktaksi. Mikä teki arviostasi faktan?

Ville Heiskanen

- Profeetan nimi tai versio siitä (yksi tai kaksi kirjainta muutettu, mutta sama tarkoitus) on yleisin raiskaajan nimi tuomioiden perusteella Suomessa.
- Oulun seksuaalirikoksista tuomitut ovat lähes kaikki musliminimiä muslimi maista

Sen kun katsoo lehdistä nimiä, niin samantyylisiä musliminimiä on lähes kaikilla tuomituilla miehillä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #36

Juu, nimien perusteella tuomitaan.

Tämä on tyyppiesimerkki siitä, millainen on perussuomalainen.

Katsokaa ja ihastelkaa.

VMP

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #36

Ville Heiskanen, tuo riippuu ainakin kahdesta asiasta. Ensinnäkin siitä mistä uutisoidaan, ja toiseksi siitä mitä itse kukin mieluiten lukee.

Olen elämäni varrella kohdannut kymmeniä raiskattuja naisia, joitain ihan oikeussalissakin. Yhdenkään tuomitun nimi ei viitannut islamiin, ulkomalaisuuteen eikä ulkomaalaistaustaisuuteen.

Raiskausoikeudenkäyntejä käydään muuallakin kuin Oulussa, ja Oulussakin niitä lie käyty kymmeniä ja kymmeniä vuosia.

Mutta jos ihminen nykyaikana vakavalla naamalla perustele asioita sillä, "että kun katsoo lehdistä" niin se on melkein yhtä huvittava kuin perustelisi jonkin asian totuudeksi sillä "että luin Puheenvuorosta".

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #42

Puhuin ihan kaikista käräjäoikeuksista pyydettyjen tuomioidne pohjalta tehtyyn havaintoon. Nämä on listattu netistä ja löytyy vuosittain. En tiedä mistä ajasta puhut, mutta kehitys on ollut nopeaa ja liittyy (tietenkin) tähän maahanmuuttoon, joka on eteenkin pääkaupunkiseudulla vääristänyt tekijäprofiilia huomattavasti.

Jos mietit vaikka sitä Oulun tapausta, niin eikö sinusta ole yhtään ihmeellistä, että löytyy kymmenkunta alaikäistä hyväksikäyttänyttä pakolaista? Muistatko vastaavaa tapausta Suomalaisten miesten kohdalla? Kyllä niitä varmasti pitäisi olla, koska kantaväkeä on satakertaa enemmän!

Saa olla aika itsepintainen ja ideologisesti vääristynyt, jos ei hyväksy faktoja ja sitä mitä tapahtuu ympärillä.

Käyttäjän emailjuuso kuva
Juha Hämäläinen Vastaus kommenttiin #83

On fakta, että muslimien tekemiä raiskauksia on heidän määräänsä nähden moninkertaisesti Suomessa. Näin 8n ollut nyt useita vuosia. Turha tuosta on väitellä, riskiryhmästä puhumme ja syytkin tiedetään. Heidän kulttuurissaan naisen arvo on alhainen ja varsinkin vääräuskoisten. Lisäksi tekijät nuoria miehiä, joilla hormonit hyrräävät ja kutina on kova kinttujen välissä. Kun nuoret naisemme kulkevat säädyttömästi pukeutuneina ja usein humalassa, on lopputulos selvä.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #36

Osasin kyllä arvata miten olit johtopäätöksesi tehnyt. Kysymykseni koski vain sitä, mikä teki johtopäätöksestäsi faktan?

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #85

Se, että se toistuu vuodesta toiseen ja samalla kun ryhmän X määrä kasvaa, kasvaa heidän prosentuaalinen yliedustus seksuaalirikoksissa. Ilmiö on lisääntynyt vuosi vuodelta. Jos kyse olisi vain yksittäisistä pahoista tai sairaista yksilöistä, niin miksi heitä riittää tulijoiden joukossa vuodesta toiseen ellei käytösmalli ole jotenkin yleisempää tulijoiden keskuudessa?

Tästä samasta asiasta pystyi tekemään "älykkään arvauksen" jo aikoja sitten, koska muissa Euroopan ja pohjolan maissa oli kehitys edellä. Siellä tapahtui juuri se mitä tapahtuu nyt täällä. Jos olisi joku taikatemppu jolla ilmiön saisi länsimaisessa yhteiskunnassa poistettua, niin varmasti sitä olisi jo käytetty. Itse kyllä veikkaan, että jos olisi riittävän suuri peloite, niin ilmiö olisi huomattavasti pienempi, mutta peloitteen vaatimat keinot eivät nykyisin kuulu oikeusvaltioon.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

"Tämä ikävä fakta pitäisi nostaa entistä enemmän ylös, koska se on faktaa ja sille on joku selitys."

Kasvuympäristö selittää jokseenkin kaiken.

Se myös tarkoittaa sitä, että ongelma korjaantuu itsekseen kun huolehtii siitä, että rikolliset pistää vankilaan ja uusi sukupolvi kasvaa eheässä ympäristössä.

Käyttäjän mjkrie kuva
Mika Riekki

"ongelma korjaantuu itsekseen kun huolehtii siitä, että rikolliset pistää vankilaan ja uusi sukupolvi kasvaa eheässä ympäristössä."

Jos olet ihan tosissasi, niin eikö ongelma kuitenkin jatku niin kauan kuin sieltä huonosta kasvuympäristöstä tulee uusia, ei vielä eheytyneitä ihmisiä?

Vaarana lisäksi on, että jos tämä uusi kasvuympäristö ei kykene eheyttämään uusia ihmisiä tarpeeksi tehokkaasti, myös se muuttuukin huonoksi.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #79

"Jos olet ihan tosissasi, niin eikö ongelma kuitenkin jatku niin kauan kuin sieltä huonosta kasvuympäristöstä tulee uusia, ei vielä eheytyneitä ihmisiä?"

Juu, näin nähdäkseni tapahtuu.

Seksuaalirikollisten määrä on kuitenkin varsin alhainen, ja Suomessa tilastojen mukaan rikollisuus laskee, että ehkä ei välttämättä tarvitse Hakkaraisen Teuvolta sulkea rajoja.

Ville Heiskanen

Kasvuympäristö selittäjänä on ns. tyhjätaulu teoria, joka on tyrmätty lähes täydellisesti, vaikka tietenkin elää vasemmistopiireissä selittävänä faktateoriana. Yksinkertaistuksena voisi sanoa, että jos tyhjätaulu teoria olisi totta, niin silloin jokainen ihminen syntyisi samoilla ominaisuuksilla mikä on tietenkin väärin genetiikan näkökulmasta.

Kasvuympäristö voi ohjata käytöstä vinoutuen johonkin suuntaan, joka on minusta suurin selittäjä muslimimiesten käytösmallissa tässä ilmiössä, mutta ei ainut. Käytöstä ohjaa genetiikka ja esim. impulssikontrollin pidäkekyky on riippuvainen paljon tästä. Kun lapsi on kasvatettu pieneksi muslimiprinssiksi, joka saa kotona tehdä naisille ja tytöille mitä haluaa, omaa alhaisen impulssikontrollin, saa uskonnollisen vanhakantaisen kasvatuksen ja omaa alhaisen älykkyyden, niin seuraukset näkyvät rikosuutissa.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #86

"Yksinkertaistuksena voisi sanoa, että jos tyhjätaulu teoria olisi totta, niin silloin jokainen ihminen syntyisi samoilla ominaisuuksilla mikä on tietenkin väärin genetiikan näkökulmasta."

Genetiikan näkökulmasta kaikki ihmiset ovat geneettisesti lähes identtisiä. Bonoboissa on vähän eroa jo, vain 98.7%:sti samanlaisia.

Genetiikan näkökulmasta suomalaiset ovat raiskaajakansaa kun täällä kuitenkin on vahvana ne geenit mitä tuli ison vihan väestön vaihdoksen seurauksena, että ihan hyvä vaan että saataisiin parempia geenejä tilalle ja suomalaiset raiskaajat vähemmälle. Älykkyyskin näkyy Suomessa heikkenevän minkä näkee perussuomalaisten kannatuksen nousuna.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #94

Ompa taas kiva trollata kun ei tiedä faktoista sen yhtään? Suomessa on euroopan korkein älykkyys ja se näkyy esim. Pisa tuloksissa. Jos älykkyys alentuu niin se johtuu mm. kun maahanmuutto tuo alhaisen älykkyyden ja sisäsiittoisuutta harjoittavia ihmisiä. Eteenkin sukualaisavioliitot, jotka ovat yllätys, yllätys, muslimikulttuurissa yleisiä alentavat keskimääräistä älyä.

Suomalaisten tekemät raiskaukset ovat pääosin kännissä tehtyjä, joka alentaa sitä impulssikontrollia ja kykyä toimia moraalisesti oikein. On hälyyttävää, että maahanmuuttajamiehet tekevät pääosin tekonsa selvinpäin esim. puskaraiskaajat ja muut autolla liikkuvat raiskausjengit. Se kertoo niistä impulssikontrolli ja älyllisistä haasteista, joita tulijoilla on riittämiin.

Ja mitä tulee tuohon geneettisen samankaltaisuuteen, niin eikö ole ihme, jos apinan kanssa olemme näin samanlaisia ja silti niin erilaisia monella tapaa. Minulle se kertoo, että siinä prosentin kymmenyksessä on satoja tuhansia geenimuutoksia, joista muutama voi vaikuttaa älykkyyteen tai siihen impulssikontrolliin ja tekee pieniä, mutta havaittavia käytöseroja kuten tämän raiskausalttiuden suhteen. Toisissa ryhmissä on vähän enemmän jotain geenimuutosta ja toisissa jotain toista.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #96

"Suomessa on euroopan korkein älykkyys ja se näkyy esim. Pisa tuloksissa."

Pisa tulokset heikkenevät kaiken aikaa.

"Suomalaisten tekemät raiskaukset ovat pääosin kännissä tehtyjä, joka alentaa sitä impulssikontrollia ja kykyä toimia moraalisesti oikein."

Johtuuko se suomalaisten raiskaustaipumuksesta mikä tulee raiskausgeeneistä, kun geenien puolesta ollaan raiskaajakansaa?

Suomessa ollaan myös sisäsiittoisia mikä näkyy suomalaisille tyypillisissä perinnöllisinä sairauksina.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #97

"Johtuuko se suomalaisten raiskaustaipumuksesta mikä tulee raiskausgeeneistä, kun geenien puolesta ollaan raiskaajakansaa?"

En tiennyt, että suomalaiset ovat erityistä raiskauskansaa, ehkä osaat kertoa tästä enemmän. Jos vertaa Suomessa oleviin muslimeihin tai Afrikkalaisiin, niin raiskausvietti on huomattavasti pienempi. Ovatko maasta muuttaneet suoamalaismiehet joukkoraiskanneet ulkomailla, onko sinulla antaa edes yksi tapaus?

"Suomessa ollaan myös sisäsiittoisia mikä näkyy suomalaisille tyypillisissä perinnöllisinä sairauksina."

Suomessa on ollut historiallisesti pieni populaatiota useampi sata vuotta sitten, joka on jättänyt jälkensä siten, että olemme geneettisesti hyvin samankaltaisia, mutta sukulaisavioliitot eivät ole enää pitkään aikaan olleet kovin yleisiä. Varmaan johtuen kristinuskon vaikutuksesta, kun taas muslimikulttuurissa tuntuu olevan sisäänrakennettu piirre naida oma lähisukulainen. Sama ominaisuuus tuntuu lisääntyvän mitä lämpimmässä maassa ihmiset asuvat. Samalla kun älykkyys laskee, niin sisäsiittoisuus kasvaa.

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #118

#118

Ville Heiskanen...

" Jos vertaa Suomessa oleviin muslimeihin tai Afrikkalaisiin, niin raiskausvietti on huomattavasti pienempi."

Kertoisitko hiukan tästä "raiskausvietistä"....MIKÄ ON raiskausvietti?

Kuinka tämä "vietti" liittyy uskontoon?... kuinka suomessa olevassa muslimissa tämä "vietti" on erilainen kuin afrikkalaisessa muslimissa?
Poistuuko tai ilmestyykö vietti, uskonnon vaihtuessa?

"Varmaan johtuen kristinuskon vaikutuksesta, kun taas muslimikulttuurissa tuntuu olevan sisäänrakennettu piirre naida oma lähisukulainen. Sama ominaisuuus tuntuu lisääntyvän mitä lämpimmässä maassa ihmiset asuvat. Samalla kun älykkyys laskee, niin sisäsiittoisuus kasvaa."

Onko lämpötilallakin vaikutusta älykkyyteen sekä sisäsiittoisuuteen?

Nyt on kyllä sellaisia teorioita, että oksat pois.
Mietitkö ollenkaan mitä kommentoit?

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #127

Raiskausvietti on genetiikan ja kultturin ohjaama käytöstapa, josta monen tulijan tuntuu olevan mahdotonta päästä eroon. Afrikassa tehtyjen raiskaustutkimusten mukaan raiskaaminen on eräänlainen tapa, jota käytännössä kaikki miehet ovat tehneet joskus ja usein uhrina on ollut lapsi. Silloin ei voida enää puhua mistään yksittäistapauksista, vaan raiskaus on lisääntymisstrategia siinä missä deittailu länsimaissa. Eipä ole ihme, että nämä miehet opastuksesta huolimatta ovat tilastoissa kärjessä, jos on lähtöisin tällaisistä maista.

"Onko lämpötilallakin vaikutusta älykkyyteen sekä sisäsiittoisuuteen?"

Kylmemmissä maissa on korkeimmat älykkyydet. Näin tosiaankin on mitattu, mutta kysymys ei ole aivan yksiselitteinen, koska taas aivan pohjoissa ne laskevat. Päiväntasaajalla yleensä asuvat vähemmän älykkäät kansat. Tämä johtuu varmaan siitä, että päiväntasaajalla ei eloonjääminen ole vaatinut yhtä paljon kekseliäisyyttä kuin mitä selvästi erottuvat vuodenajat ja luonnon kierto on vaatinut, kuten ruuan varastointi talven yli, asunnot parempia jne.

Tästä kuvasta taas näkee miten sisäsiittoisuus tuntuu olevan päiväntasaajalla yleisempää: https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-d82de7f6cc75...

Sisäsiittoisuus taas tuntuu todellakin kasvavan mitä etelämmäksi mennään ja sen yhteys älykkyyttä vähentäen näkyy tästä Italialaisesta mittauksesta: https://hbdchick.files.wordpress.com/2011/08/iq-an...

Ja kyllä. Tosiaankin mietin mitä sanon ja mitä tiedän asiasta. Oletko sinä perehtynyt tähän aihepiiriin?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #132

Olen yrittänyt miettiä jos Heiskanen on jonkinlainen Halla-ahon parodia mutta ilmeisesti hän on tosissaan.

"Raiskausvietti" taitaa olla ihan itse keksimäsi termi, vai mitä Heiskanen?

Huolimatta tilastollisesta yliedustuksesta joissain ryhmissä, voinemme olla samaa mieltä siitä että ehdoton valtaosa Suomeen tulleista islaminuskoisista pakolaismiehistä ei maassamme ole syyllistynyt raiskaukseen? Jolloin moni varmasti ajattelisi laillani, että on kohtuutonta syyllistää heitä pseudotieteilemällä jostain heidän omaamastaan raiskausvietistä.

Jos raiskauksia oikeasti halutaan vähentää, olisi varmasti hyvä pyrkiä ymmärtämään ilmiötä muuten kuin keksimällä sille itse joitain selityksiä tai pahoinpitelemällä tilastoja niin, että jokin tilastopoikkeama pannaan automaattisesti yksilön ominaisuudeksi.

Ps. klikkasin auki nuo pari Heiskasen linkkiä. Mitään lähteitä niissä ei tietenkään ole, eikä tietoa mistä tiedot ovat peräisin mutta otsikon mukaan kuvassa kerrotaan arabien sukulaisavioliitoista määrittelemättä sen enempää muuttujia. Ei vertailla arabien ja muiden ryhmien eroja. Väite että "tästä kuvasta taas näkee miten sisäsiittoisuus tuntuu olevan päiväntasaajalla yleisempää" on yksiselitteisesti vale, sellaista tuossa ei näy.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #140

En ymmärrä miksi kaltaisellesi ihmiselle tuntuu ylivoimaiselta ymmärtää, että jotkut miehet eivät vain pysty olemaan raiskaamatta. Erään tunnetun Afrikkalaisraiskaajan kertomus osoittaa minusta aika selvästi, että sana raiskausvietti ei ole kovin väärä:

"Vuonna 2006 kun olin Espanjassa, meinasin hukkua tuolla tuolloin. Tämä aiheutti minulle sen, että aina toisinaan olen raiskannut jonkun. Toisinaan minulle tuli aina sellainen tunne, kun olin esimerkiksi kotona, että lähdin yöllä kävelylle ja etsimään uhria, jonka sitten raiskasin. Näitä tapauksia on sattunut ulkomailla, mutta myös Suomessa."

Vietti raiskata = raiskausvietti on sitä, kun mies haluaa seksia (mikä on normaalia), mutta ei pysty hillitsemään himojaan sopivan naisen tullessa kohdalle. Häneltä puuttuu impulssikontrollin pidäkkeet ja varmasti älyltään hän on heikkolahjainen tai henkisesti sairas. Kyllä näitä yksittäistapauksia on varmasti myös Suomalaisissa, mutta tilastollinen poikkeama on niin suuri ja rikostyyppi yleinen, että käytös ei mitenkään olla kovin poikkeuksellinen tietyille tulijaryhmille.

Raiskaamisesta on tehty myös tieteellinen teoria, joka on minusta ihan järkevä, jossa sitä pidetään yhtenä lisääntymisstrategiana. Jos miettii vaikka eläinmaailmaa, niin siellä parittelua edeltävä soidinmenot voivat olla hyvin lyhyitä tai pitkiä. Tiettyjen eläinten kohdalla on myös selvä, että uros alistaa naaraan (jollain toisinpäin), joten lisääntymiseen ei eläinmaailmassa aina liity voimakkaat tunteet tai yhteenkuuluvuuden tunne, vaan uroksen paritteluhalukkuus. Minusta se kuulostaa ihan raiskaamiselta.

sivu 20 eteenpäin: https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/1533...

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #142

"...sana raiskausvietti ei ole kovin väärä."

Niin. Minä kysyinkin että itsekö sen olet keksinyt, en omaa arviotasi siitä onko se oikea vai väärä. Näköjään olet. Yksikään raiskauksia käsittelevä teoria ei sellaista tunne.

Tuo esittelemäsi teoria ja kohta jossa raiskaaminen nähdään lisääntymisstrategiana on saanut myös paljon kritiikkiä, mikä tuossa selvityksessäkin todetaan. Sekään ei tue keksimääsi termiä "raiskausvietti" jonka merkityskin tuntuu muuttuvan kahdessa eri viestissäsi.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #144

Muistan itseasiassa, kun teoriasta puhuttiin myös Suomessa uutisissa 2000-luvun alussa tai oliko joku ajankohtaisohjelma. Se herätti aikanaan voimakkaan feministiraivon. En silloin ollut vielä poliittisesti aktiivinen, mutta se on yksi ensimmäisiä sytykkeitä asian suhteen. En pystynyt ymmärtämään miten viha tieteellistä teoriaa kohtaa voi ideologisista syistä olla noin suuri. Feministeillä oli suuri tarve jo tuolloin selittää, että raiskaaminen on miesten osoittamaa vallankäyttöä ja alistamista naista kohtaan ja sillä ei ole mitään tekemistä seksin kanssa. Sehän on täysin p-puhetta. Raiskaaminen olisi miehelle mahdotonta ellei asia olisi seksiä ja kiihottavaa. Ehkä joku sadistinen raiskaus esinettä käyttämällä ei ole seksiä, mutta silloin kyse on enemmän kidutuksesta. Valtaosa raiskaajista haluaa selvästi vain harrastaa naisen kanssa seksiä, eikä välitä naisen vastuksesta.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #142

”Erään tunnetun Afrikkalaisraiskaajan kertomus”...

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #132

#132

No jos nyt vaikka aloitetaan sillä, ettet edes näytä tietävän missä on päiväntasaaja.

Sitten voidaan siirtyä tuohon älykkyyteen.
http://worldpopulationreview.com/countries/average...
Korkeimman keskimääräisen ÄÖ:n maat.

Singapore 108
Hong Kong 108
South Korea 106
Japan 105
China 105
Taiwan 104

Kun sijoitat nuo kartalle ja suhteutat päiväntasaajaan sekä omien linkkiesi maihin, niin kertoisitko havaintosi?

Vinkkinä.... päiväntasaaja kiertää maapallon....eli päiväntasaaja on muuallakin kuin afrikassa.
Myös noissa maissa on lämmin.

Sisäsiittoisuus
Sama kartta:
https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-d82de7f6cc75...

Päiväntasaajan kohdallahan kartta on valkoinen????
Toisaalta etelä-amerikan maissa siellä "oikean päiväntasaajan" kohdalla sisäsiittoisuus on alhaisempi kuin mainitsemissasi maissa...samoin kaakkois-aasiassa.

Raiskausvietti teoriaasi on vähän vaikea edes kommentoida.
"Raiskausvietti on genetiikan ja kultturin ohjaama käytöstapa, josta monen tulijan tuntuu olevan mahdotonta päästä eroon."
"...vaan raiskaus on lisääntymisstrategia siinä missä deittailu länsimaissa...."

Siis käsittämätöntä !
Oliskíko linkiä tutkimukseen?

Nyt oikeasti herää kysymys "haittaako jos otinkin mielialalääkkeeni Buranapurkista?"

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #143

Päiväntasaaja on tosiaan Heiskaselta hukassa, ilmeisesti se halkaisee Arabiemiraatit.

Kuten koitin tuossa ylempänä sanoa, kuva kertoo otsikkonsa mukaan arabien sisäisistä suhteista, ei kenenkään muun. Ilmeisesti Ruotsissa ja Norjassa on sen verran otosta että ne ovat päässeet mukaan. Heiskasen tulkinnan mukaan nämä kaksi pohjoismaata olisivat sisäsiittoisempia kuin useimmat päiväntasaajan Afrikan maat.

Joko Heiskanen valehtelee pokkana luottaen siihen että ei klikkaa noita auki, tai sitten hän ei lue tai ymmärrä omia linkkejään.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #145

Mikä sinun älykkyytesi on? Ei ilmeisesti käynyt mielessä, että valkoinen tarkoittaa ei-mitattu. Oma mitattu älykkyyteni Mensan testin mukaan on 131. En aina tajua, että operoin alemman tason omaavien parissa.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #147

"Täälläkö ne Mensan testit pidetään?"
"Joo mutta te reputitte."
"Miksi?"
"Koska kukaan älykäs ei osallistuisi Mensan testeihin."

Onnittelut hienosta luvusta, hiljaiseksi vetää. Onneksi siellä ei kysytty päiväntasaajan paikkaa.

Ei sinulle sitten käynyt mielessä lukea linkkaamasi karttaa jossa kerrotaan, että siinä on mitattu vain arabeja?

"En aina tajua, että operoin alemman tason omaavien parissa."
Tämä lause saa minut arvioimaan uudelleen, josko sittenkin olet joku ksenofobiaa parodioiva hahmo.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #152

Itse haluan ymmärtää miten ja miksi joku asia tapahtuu. Olen kertonut oman teoriani syistä miksi tämän ketjun ilmiö on totta, mutta olen valmis kuulemaan myös muita perusteluita. Ajattelin vain, että jotain voi kiinnostaa faktat. Teoria kulttuuri ei päde 100% kuten jo alussa kerroin, joten ei selitä koko ilmiötä. Mikä sitten voisi selittää? Itse veikkaan, että sillä on tekemistä geenien kanssa, jotka ohjaavat ihmistä, vaikuttavat kaikkeen älykkyydestä luonteeseen ja hormonituotantoon. Testosteroni voi olla myös roolissa ja todennäköisesti onkin, koska rikollisuus painottuu eteenkin nuoriin miehiin. Kun heidän testopitoisuus laskee iän myötä, myös rikollinen alttius vähentyy. Afrikkalaisilla on vähän korkeammat testopitoisuudet muihin ryhmiin nähden. Tämä korreloi kohtuullisen hyvin korkeamman rikollisuuden kanssa.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #158

Sovitaanko että jos veikkaat jonkun olvan todennäköistä, ei kutsuttaisi sitä faktaksi?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #158

"Afrikkalaisilla on vähän korkeammat testopitoisuudet muihin ryhmiin nähden..."

Jepjep.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #147

”En aina tajua, että operoin alemman tason omaavien kanssa”. Oletko ihan varma, etteivät ne vaan mitanneet pituuttasi?

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #162

Jos se olikin 13,1 mm?
Siinä tapauksessa voisi ymmärtää katkeruuden afrikkalaisia miehiä kohtaan.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #163

Afrikkalaisillahan se on kaksinkertainen. Voin hyvin ymmärtää katkeruuden.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #163

HIV ei olisi todennäköisesti kehittynyt tappavaksi taudiksi, jos SIV-virus olisi alunperin syntynyt esim. kaukoidässä tai euroopassa. Perinteinen teoria mistä Afrikkalaiset saivat viruksen on, että he metsästivät apinoita ruuaksi ja siinä pääsi verikontakti syntymään. Minä epäilen, että Afrikkalaiset harrastivat seksiä apinoiden kanssa. Voin toki olla väärässä.

SIV-viruksen mutatointi vaati kuitenkin sen jakamista ihmispopulaatiossa nopeaan tahtiin seksin välityksellä, jossa päästään Afrikkalaisiin seksinharrastustapoihin, jotka voivat olla hyvin poikkeuksellisia (Oulun demarin, poppamies ja insesti). 1900-luvun alkupuolella näissä ensimmäisissä Afrikkalaiskaupungeissa, jopa puolet naisista oli prostituoitua ja syfilis oli lähes joka viidennellä, mikä edesauttoi viruksen leviämistä.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #167

"Minä epäilen, että Afrikkalaiset harrastivat seksiä apinoiden kanssa. Voin toki olla väärässä."

"Afrikkalaisiin seksinharrastustapoihin, jotka voivat olla hyvin poikkeuksellisia..."

"1900-luvun alkupuolella näissä ensimmäisissä Afrikkalaiskaupungeissa..."

Nää on taas niitä faktoja?

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #167

Pakko kysyä vielä, punnittiinko sinut Mensan testin yhteydessä?

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #172

Sinun pitäisi mennä tekemään se testi. Se voi selittää monta asiaa. Painoa siellä ei kuitenkaan mitata tai pään ympärystä.

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman Vastaus kommenttiin #173

Minusta on pätevämpiä mittareita älykkyyden mittaamiseen kuin Mensan testi.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #143

Valkoinen kartalla tarkoittaa sitä, ettei sisäsiittoisuutta ole mitattu tai se ei näy tässä tutkimuksessa. Jos kuitenkin katsot jo mitattuja pohjois-Afrikan maita, niin ei liene epäselvää mikä on myös alempana tilanne. Suomen tilanne taas vastaa pohjoismaiden väriä, eli sisäsiittoisuuden taso on alhainen. Se näkyy esim. tästä kuvassa: https://jaymans.files.wordpress.com/2013/09/inbree...

Mutta sanoin väärin tuosta päiväntasaajasta. Se kyllä on totta Afrikassa, mutta ei muualla maailmassa, koska ilmasto-olosuhteet ovat erityyppiset. Esim. Japanissa on vuodenajat ja kylmä talvi, vaikka se välimeren korkeudella. Kyse on siis ilmasto-olosuhteista ja lämmin = Tyhmiä ihmisiä. Tähän vielä se lisä, mitä et varmasti keksi itse, että ihmisten on pitänyt asua pidempään, jotta ilmasto/olosuhdevaikutus on syntynyt esim. Eurooppalaisperäinen väestö Australiassa ei eroa Euroopan väestöstä, kun taas alkuperäisväestö...

https://www.theguardian.com/world/2010/nov/25/sout...

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #146

Seuraavaksi löytyikin sitten kuuluisa tiedesivusto "Jay Man's blog" ja siellä kartta joka käsittelee eurooppalaisten sisäsiittoisuutta.

Noin yleisesti ottaen Afrikka on ihmiselle kaikkein vihamielisin manner, jos napa-alueita ei lasketa. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta syystä, että ihminen on asunut siellä kaikkein kauimmin ja ympäröivä eläinkunta sekä taudit ovat ehtineet "sopeutua" ihmiseen. Panepa Heiskanen tai Salonen selviytymään savannille ja olisimme varmasti paikallisten mielestä aivan helvetin tyhmiä täysin riippumatta siitä, kuka pärjää parhaiten mensan testissä.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #150

Väestömäärien perusteella Afrikkalaiset ovat selviytyneet Afrikassa erittäin hyvin. Jos käyttää lisääntymistä mittarina, niin Afrikkalaiset ovat ehkä parhain ryhmä ihmisistä (jos haluaa luokitella perinteisten rotujen mukaisesti). Kysehän ei ole paremmuudesta, enkä ole mielestäni sitä missään sanonut. Leijona on varmaan sopeutunut savanni ympäristöön, mutta ei pärjäisi jossain muualla yhtä hyvin. Tilanne on sama ihmisillä.

En tosin ymmärrä, että millä perusteella esim. voimakas evoluutiopaine, joka on kohdistunut pohjoiseen lähtevään populaatioon olisi muka tarpeeton Afrikkalaisten kohdalla ja heidän saaminen samalle viivalle on muka vain tahdon kysymys. Evoluution näkökulmasta asia ei välttämättä ole näin yksinkertainen. Kyllä silti suuri joukko heitä ja arabeita pystyy ihan hyvin toimimaan meidän yhteiskunnissa, mutta tässä on ollut kyse seksuaalirikoksissa olevasta suuresta yliedustuksesta. Kyllä se jostain ominaisuudesta kulttuurin lisäksi johtuu.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen Vastaus kommenttiin #153

Aasiassa asuu noin 4,5 miljardia ihmistä ja yli 60% maailman väestöstä, Afrikassa reilu 1,1 miljardia ja alle 15%. Mensan priimuksellamme tuntuu olevan hukassa niin maantieto, yleistieto kuin oikeinkirjoituskin.

Kukaan ei tietääkseni ole kiistänyt tilastollista yliedustusta seksuaalirikostilastoissa. Ainoastaan sinun älyttömät pseudotieteelliset teoriasi ja yleisemmin kaltaistesi tilastoista vetämät johtopäätökset.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #132

Silkkaa Kummelia tuo "vietti", joka on "kulttuurin ohjaama".

Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #164

#164

Joo... nyt on huikea veijari opastamassa viettien saloista.

Ja joku vielä väittää, että etnoilu on humpuukia.

Itse ainakin vakuutuin.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #168
Käyttäjän MikkoRaatikainen1 kuva
Mikko Raatikainen Vastaus kommenttiin #174

#174

Ville....

Nyt en oikeasti tiedä tulisiko olla huolissaan sinun puolesta vai takia.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #174

Viittaaminen muinaiskirjallisuuteen ajalta, jolloin ihmisen genomia ei ollut kartoitettu, menköön huumorina. Kannattaahan keskiajan kaunokirjallisuuttakin lukea.

Hiukan vakavammin puhuen, itse suosittelen David Reichin kirjaa:

Who We Are and How We Got Here: Ancient DNA and the New Science of the Human Past.
Oxford University Press, 2018. ISBN 978-0-19-882125-0.

Tavan mukaan tämäkin teos on herättänyt kaiken maailman jankutusta poliittisesti korrekteissa piireissä, mutta tässä on kuitenkin kyseessä todellinen perusteos.

https://en.wikipedia.org/wiki/Who_We_Are_and_How_W...

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #178

Varmasti tuokin on hyvä kirja, mutta Rustonin teos käsittelee mitattuja biologia eroja ja vaikka siinä on perusoletuksena se perinteinen epätarkka rotujako, niin se ei kuitenkaan ole vieläkään ulkona kuvioista. Riippuu vain siitä miten laajasti haluaa populaatioryhmiä käsitellä. Afrikassa on esim. huomattava hajonta ryhmien välillä, joten niiden niputtaminen samaan laariin on ilmiselvästi virhe, mutta sama asia se on kaukoidän kanssa. Kyllä siinä kirjassa on annettu vahvaa todistusainestoa siitä mistä tässäkin ketjussa on puhuttu ja dataa sen takaa esim. älykkyystutkimuksia on kritisoitu, joten miksi ei sitten tehdä niitä uudestaan, jos ne vanhat on niin paskoja ja huonoja? Ai niin, koska kaikki älykkyystutkijat ovat rasisti-natseja, joita pitää yliopistolla syrjiä. Ainakin minulle herää mielenkiinto, että mitä sellaista he oikein tietätävät mitä ei saa sanoa julkisesti?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #181

Uskon kyllä, että olet lukenut kirjan etusivua tekijän sukunimen kolmanteen kirjaimeen asti, mutta neljäs onkin jo jäänyt väliin. Tiedonhalu lienee kuitenkin aitoa, päinvastoin kuin alustajakaimalla.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #183

Kun olet ilmeisesti tutustunut alueeseen, niin kerro minulle miten voi olla mahdollista, että jos lähdimme Afrikasta 200 000 vuotta sitten ja ihminen on liikkunut tuosta ajasta 197 000 vuotta jalkaisin, loppuajan pääasiassa jalkaisin ja välillä eläinten avulla ja vasta viimeiset 500-vuotta veneillä ja viimeiset sata vuotta koneilla ja lisätään vielä, että Afrikan etelä- ja pohjoisosan välissä on ollut lähes kokoajan Saharan aavikko ja vaikka sen koko on vaihdellut, niin välimatkan sen ylittäminen on ollut hyvin vaikeaa. Siis geenit eivät ole vaihtuneet Saharan eteläpuolella käytännössä ollenkaan ennen Arabien orjaretkiä 1500-luvulta alkaen. Niin, miten me olemme muka geneettisesti samanlaisia, onko evoluutio muka pysähtynyt näinä 199 500 vuoden aikana? Ja jos se ei ole pysähtynyt, niin miten se on (muka) mennyt samaan suuntaan kahdessa tai useammassa paikassa? Vähän sama kuin kasvit olisivat samannäköisiä jokapuolella maapalloa.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #188

Suosittelen uudelleen Reichin kirjaa. Juristipoliitikon blogissa ei tietenkään kannata ruveta koko paleoantropologiaa käymään läpi.

Homo-suvulla on tietysti ollut lukuisia muuttoaaltoja Afrikasta viimeisen parin miljoonan vuoden aikana, sapiensillakin viimeisen parinsadan vuosituhannen aikana. Kaikilla nykyihmisillä oli kuitenkin esi-isät Afrikassa vähemmän kuin 70 000 vuotta sitten.

Oletko tullut ajatelleeksi, että 7,75 miljardilla ihmisellä on 31 miljardia isovanhempaa. 124 miljardia isoisoisovanhempaa. Oman isoisäni isoisä toimi Lönnrotin sihteerinä Uutta Kalevalaa kirjoitettaessa. Ei ole kuitenkaan 60 vuottakaan siitä, kun kuulin radiouutisista ihmiskunnan väestömäärän juuri saavuttaneen kolmen miljardin rajan.

Tässä muuten toinen kaveri, jonka kaikkia viime vuosien kirjoja suosittelen:

https://en.wikipedia.org/wiki/Adam_Rutherford

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #189

Mielestäni tieto ihmisenkunnan risteilevästä valelluksesta ei poista sitä, että alueellisesti voi olla jotain geenivarianttia enemmän kuin toisaalla. Tämä juuri siitä syystä, että geenien vaihto ei ole tapahtunut historiallisesti riittävän nopeasti. Yhdenkin geenimuunnoksen vaikutus voi olla hyvin merkittävä kuten geneettisissä sairauksissa tiedetään. Jos joku yleisempi geenivariantti tietyssä populaatiossa aiheuttaa tunnettua käytöstä, niin se ei lähde pois kulttuurin tai ilmaston myötä. Se lähtee pois jalostamalla ryhmää evoluution kautta ja siihen voi mennä satoja tai tuhansia vuosia.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #188

"ja vasta viimeiset 500-vuotta veneillä"

Valaita metsästetty esihistoriallisella ajalla ja löytyy sitä merenkäyntiin liittyvää kirjoitettua tarinaa 4000v takaa.

"ja lisätään vielä, että Afrikan etelä- ja pohjoisosan välissä on ollut lähes kokoajan Saharan aavikko ja vaikka sen koko on vaihdellut, niin välimatkan sen ylittäminen on ollut hyvin vaikeaa."

Se oli kyllä aiemmin savannia ja siitä menny yli niin erectukset, neandertalit kuin myös nykyihmiset, ja onhan siinä sitten se Niili ollut reittinä, kuin myös rannikot mitä pitkin pääsee veneillä. Lähinnä entisaikaan ihmiset yleensäkin liikkuivat vähemmän.

"Siis geenit eivät ole vaihtuneet Saharan eteläpuolella käytännössä ollenkaan ennen Arabien orjaretkiä 1500-luvulta alkaen."

Orjabisneksellä on afrikassa pitkät perinteet ja orjakauppaa harjoitettiin siellä jo antiikin aikoina.

"Niin, miten me olemme muka geneettisesti samanlaisia, onko evoluutio muka pysähtynyt näinä 199 500 vuoden aikana?"

Evoluutiota käytännössä tapahtuu valintapaineissa, edellisen kerran merkittävää valintapainetta oli Toban tulivuoren räjähdyksen yhteydessä 74000v sitten mutta jos jossain on tapahtunut evoluutiota sen jälkeen niin varmaankin afrikassa, niillä seuduilla missä jatkunut tuhansia vuosia orjakauppaa.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #190

Afrikkalaiset eivät rakentaneet veneitä, tietä tai olleet ottaneet pyörää käyttöön, kun Eurooppalaiset menivät sinne 1700-luvulla. Jos olet nähny kuvan jossa Suomi on sijoitettu Afrikan päälle, saa kuvan mittasuhteista. Sen perusteella väitän, että isojen ihmismäärien liikkuminen mantereen poikki on ollut mahdotonta ja/tai vienyt hyvin pitkän aikaa. Geenit eivät ole siis vaihtuneet Euroopan ja Afrikan välillä kuin satunnaisesti ja tästä geneettinen tutkimus mielestäni myös kertoo. Yhteinen kanta on elänyt joskus lähes satatuhatta vuotta sitten Afrikan alueella, mutta on mahdotonta, että ihmiskunta olisi samanlainen evoluutiolta joka paikassa. Tästä syystä on olemassa populaatioeroja, joita voidaan mitata eritavoilla. Yksi jännä piirre, josta kuulin kielitietelijän luennolta on se, että kaikissa Afrikan kielissä ei ole aikakäsitystä, eli ei ole tarkkaa kielellistä määritelmää tulevaisuudessa tapahtuvalle asialle. Se on merkityksellinen jos miettii monen asian suhteen ja miksi kehitys on alhaisella tasolla.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #192

Veneillä on varmaan kuljettu kymmeniä tuhansia vuosia, mutta puurakenteiden säilymisongelmien tähden vanhimmat löydetyt kanootit ovat siinä 8 000 vuoden ikäisiä niin Afrikassa kuin Aasiassa ja Euroopassakin.

https://en.wikipedia.org/wiki/Dugout_canoe

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #193

Ihan keskeisetkin kulttuuripiirteethän voivat sinänsä unohtua arkikäytöstä yhdessä tai kahdessa sukupolvessa, jos välttämätöntä tarvetta ei ole. Joskus sitäkin kutsutaan nimellä selection, vaikka se ei ole luonnollista. Kuka minunkaan ikäiseni osaisi harjoittelematta ja opiskelematta edes lämmittää savusaunan saati korjata kääntösiipiauran :)

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #192

"Afrikkalaiset eivät rakentaneet veneitä, tietä tai olleet ottaneet pyörää käyttöön, kun Eurooppalaiset menivät sinne 1700-luvulla."

Pyramidien rakennus edellytti kivipaasien kuljettamista laivoilla ja temppu tehtiin aika pitkälti niin, että kaivettiin kanava jota pitkin kiven lohkareita kuskattiin Niiliä pitkin lähemmäksi. Egyptistä löytyy niinikään tuhansia vuosia vanhoja kirjoituksia missä mainitaan veneet ja laivat ja löytyy myös kuvia. Pyörä toki tunnetiin oikein hyvin.

Trans-Saharan kauppareiteillä, pyörästä oikeastaan piti oppia eroon että kaupankäynti onnistui. Sitä harjoitettiin jo hevosilla mutta talous sai kamelin käyttöönotolla 300-luvulla melkoisen loikan ja siitä seurasi muutamassa sadassa vuodess Ghanan valtakunta mikä kontrolloi kaupankäyntiä Saharan alueella.

Eurooppalaisia kehittyneempi muslimikulttuuri saapui sinne satoja vuosia myöhemmin.

"Se on merkityksellinen jos miettii monen asian suhteen ja miksi kehitys on alhaisella tasolla."

Kuullostaa siltä että oikein haluat Irakilaisia Suomeen että saisi älyllisesti parempia geenejä.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #194

Pyramidien rakentajat olivat geneettisesti niitä, jotka nyt asuvat välimeren itä ja pohjoisrannoilla. Egypti oli niihin aikoihin valkoisempi kuin nykyjään, jos vertaa nykyisten populaatioiden ihonväriä. Käsittääkseni mustan Afrikan sekoittuminen on tapahtunut vasta ajanlaskun 0 vuoden jälkeen.

Siitä juuri kirjoitin, että Sahara on ollut luonnoneste, joka on tehnyt eron etelä ja pohjois-Afrikan, sekä lähi-idän ja Euroopan välille. Maanviljely taidettiin kehittää jossain lähi-idän tienoilla, joten he olivat jossain kohtaa sivistyksen kehto mistä kertoo heidän tieteen ja matematiikan keksinnöt. Jos nai sukulaisia kuitenkin kymmeniä ja kymmeniä sukupolvia, niin sen seuraukset näkyvät nykyjään erittäin hyvin. Pienellä esivalinnalla sieltä tulevat voidaan hyvin integroida länteen. Suurin massojen siirrossa tapahtuu jo tiedetyt ongelmat, joista länsivihamielinen kulttuuri on suurin. Kulttuuri, joka ei tunnu lähteävät edes kolmannessa sukupolvessa, joka syntyy täällä mikä on havaittu ja dokumentoitu Saksassa.

Käyttäjän opehuone kuva
Esa Mäkinen Vastaus kommenttiin #164

Silkkaa Kummelia koko Heiskanen. Kuviopäättelytestistä oman kertomansa mukaan huipputulokset, mutta silti ei tiedä, että kansallisuudet yms kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella. Heiskasen viettipohjaiset fantasiat afrikkalaisista ovat pakkomielteisellä tasolla.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #184

Henkilöitä jotka käyttävät energiansa kirjoitusvirheiden etsimiseen pidetään yleensä tyhminä. Ehkä he ovat kirjallisesti lahjakkaita, mutta tarkoitus olisi pääasiassa puuttua siihen asiaan mitä kirjoitetaan, eikä pilkkuihin. Voit toki mestarina kertoa missä olen väärässä?

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #118

"En tiennyt, että suomalaiset ovat erityistä raiskauskansaa"

Niin en minäkään mutta kun sinä sanot että johtuu geeneistä niin siinä tapauksessa suomalaisten täytyy olla geneettisesti raiskaajakansaa kun raiskaamalla siemennetty sukupolvi alulle ison vihan yhteydessä.

Eli onko se taipumus raiskaamiseen geneeettinen ominaisuus vai ei?

"Jos vertaa Suomessa oleviin muslimeihin tai Afrikkalaisiin, niin raiskausvietti on huomattavasti pienempi."

Nuo selittyvät sillä kasvuympäristöllä, kun raiskaaminen oli se suomalaisten geneettinen ominaisuus johtuen meidän kasakkaperimästä.

"Ovatko maasta muuttaneet suoamalaismiehet joukkoraiskanneet ulkomailla, onko sinulla antaa edes yksi tapaus?"

En minä ole tuollaisesta kuullut mutta tämä nyt taitaakin olla kasvuympäristöasia eikä geneettinen piirre.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #133

"Niin en minäkään mutta kun sinä sanot että johtuu geeneistä niin siinä tapauksessa suomalaisten täytyy olla geneettisesti raiskaajakansaa kun raiskaamalla siemennetty sukupolvi alulle ison vihan yhteydessä."

Jos tarkemmin katsotaan, niin sanoin, että genetiikka on yksi osa asiassa, mutta myös kulttuuri on merkityksessä ja sanoin, että tapa jolla muslimipoikia kasvatetaan on todennäköisesti merkittävin. Tähän kuitenkin, kuten taas kerran myös sanoin, liittyy muutkin genetiikan ominaisuudet kuten alhainen impulssikontrolli, joka laittaa toimimaan alkukantaisesti, koska pidäkkeet ovat vähäiset. Alhainen impulssikontrolli ja iq on myös todettu olevan yhteydessä toisiinsa, vaikka kyse on eriasiasta, mutta lienee selvä, että näilläkin asioilla on joku samantyyppinen geneettinen tausta. Esim. vankilapopulaatiossa tutkituilla lapsiin kohdistuneilla seksirikollisilla on jopa alhaisessa vankilapopulaatiossa alhainen älykkyys. Alhainen älykkys, alhainen impulssikontrolli jne. genetiikkaa. Suomalaisilla taas keskimäärin on Euroopan korkein älykkyys.

Raiskaaminen ei taatusti ole vierasta millekään ryhmälle, mutta tietyt asiat kuten sota, kasvatus tai heikko impulssikontrolli ja alhainen äly nostavat sitä riskiä ei-toivotulle käytökselle. Itse veikkaan, että suomalaisilla ei ole raiskausgeeniä, mutta meillä on alholigeeni, josta syystä alkoholin vaikutuksessa tehdään huonoja asioita, raiskauksia ja väkivaltaa.

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #134

"Jos tarkemmin katsotaan, niin sanoin, että genetiikka on yksi osa asiassa, mutta myös kulttuuri on merkityksessä ja sanoin, että tapa jolla muslimipoikia kasvatetaan on todennäköisesti merkittävin."

Toisin sanoen genetiikka argumentit tässä ovat hölynpölyä.

"Tähän kuitenkin, kuten taas kerran myös sanoin, liittyy muutkin genetiikan ominaisuudet kuten alhainen impulssikontrolli, joka laittaa toimimaan alkukantaisesti, koska pidäkkeet ovat vähäiset."

Alkukantaista käyttäytymistä on toimia ihmislajille tyypillisille kognitiivisille harhoille alistuneena joihin kuuluu harhakuvitelmat omasta, oman heimon/kasan/valtion tai oman lajin ylivertaisuudesta ja heikentyneet empatiakyvyt mikäli toinen ihminen kuuluu eri uskontokuntaan tai sillä on erilainen ihonväri. Kognitiivisen dissonanssin resolvoiminen kieltämällä tai jättämällä huomioimatta uutta tietoa on myös primitiivikäytöstä mihin etenkin älyllisesti heikot ihmislajin yksilöt sortuvat.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #139

Todennäköisesti kasvatuksella heidän raiskaustason tulisi lähemmäs kantaväestöä, mutta pysyi kuitenkin korkeampana näistä geneettisistä syistä johtuen. Jos otetaan iso joukko suomalaisia, joista toiset ovat 10 pistettä yli ja toiset alle keskijakauman, niin jälkimmäinen ryhmä on taatusti useammin lain kanssa tekemisissä. Veikkaan, että seksirikollisuudessa on sama kuin rikollisuudessa yleensä. Tästähän todistaa jo se edellä kertomani vankilatutkimus, jossa lapsiin sekaantujilla on heikossa populaatiossa vielä alhaisempi keskiälykkyys. Tämäkin on ihan loogista, jonka varmasti keksit jos vähän mietit, mutta en rupea sitä avaamaan.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila Vastaus kommenttiin #96

Euroopan korkein älykkyys? Eipä uskoisi...

Käyttäjän TeuvoKuu-Karkku kuva
Teuvo Kuu-Karkku

Villen kirjoitus on otettava vakavasti. Liian paljon löytyy kommentoijista niitä, joille raiskaus on jäänyt kovin ulkokohtaiseksi. Näyttää olevan vaikeuksia paneutua uhrien kärsimyksiin. Jotenkin piiloudutaan tai asialle ei voi tehdä mitään. Onko Suomi raiskauksien suhteen suvaitsevainen maa?

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tämä on juuri sitä perssuomalaista puhetta.

Kukaa ei ole koskaan täällä hyväksynyt minkäänlaisia raiskauksia, kaikki nämä jutut lähtevät aina persussuomalaisten suusta.

Perussuomalaiset yleistävät, niin kuin tässäkin kommenttiketjussa näkee, että jos olta islaminuskoinen olet raiskaaja.

Tuo on tyhmintä ja lapsellisisnta ja myäs rasismia puhtaimmillaan.

Ihmisen lokeroiminen jonkun uskonnon tai syntyperän mukaan on juuri sitä rasismia, josta persut oikeudessa jatkuvasti istuvat.

Tyhmiä, saamattomia ja rasisteja on persuissa iso osa, tämä kansanedustajan blogi on hyvä esimerkki tietämättömyydestä ja tekstistä, jota ei voi käsittää kansaedustajan kirjoitamaksi.

Husu oli täysin oikeassa, ja sen takana kannattaa seistä

Persurasistit eivät tietenkään näe mitän yhtäläisyyttä 30-luvun juutalaisvainoihin, silloinkin kun olit juutalainen olit syyllistynyt kaikkeen mahdolliseen.

Tuollaista aatetta ja linjaa persut siis kannattavat, ja joku vielä kehtaa sanoa, etti persuissa mitään rasismia ole.

Täysin rasistinen puolue, ja valtaosa kannattajistakin samanmoisia.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Kun tulee tuhat tämän tasoista kommenttia täyteen saako siitä Sorokselta boonuksen?

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala Vastaus kommenttiin #41

Saatko sinä Putinilta? Vai peräti Trumpilta? Arvelen että sinulla on 1000 tullut täyteen aikaa sitten.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren Vastaus kommenttiin #43

Hienoa, että Siikalakin on pitkästi aikaa liittynyt joukkoon. Olet kyllä unohtanut todeta, että olit mm. 1957 Göteborgissa eikä sinua raiskattu joten koko tämäkin blogi olisi moisella viisaudella oitis kumottu.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala Vastaus kommenttiin #41

Siinä oikein paraskin puhuja kommenttien tasosta. :)

Hyvää huumoria.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren Vastaus kommenttiin #47

Kutsuin Putinin ensin viikolla Suomeen. Puhuu näköjään myös presidentin kanssa. Onkohan heilläkin aiheena Soros agenttien puuhat?

Käyttäjän MariOksanen kuva
Mari Oksanen

Tällaista potaskaa kirjoittaa vain todellinen hyödyllinen idiootti joka ei ymmärrä mitä raiskaustilastot merkitsee tai tapahtumat omassa kotimaassa. Mitään röntgenkatseita ei tarvita kun voidaan ihan vaan estää raiskauspotentiaalin maahantulo, kun päinvastaistakaan käytöstä ei voida todistaa. Tosin Ritalan kaltaiset islamofiilit eivät näin monimutkaista maahanmuuttopolitiikkaa pysty ymmärtämään.

Käyttäjän jorikajanto kuva
Jori Kajanto
Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #116

Nyt vasta? Puheenvuoron lukeminen nykyään on useinmiten aika masentavaa tai koomista - riippuen mielentilasta. Ei tätä tietenkään pakko ole lukea.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

Näiden jatkuvien raiskausuutisten johdosta olisi ehkä syytä tutustua Suomen vanhimpaan asiakirjaan. Se on kuningas Birgerin suojelukirje Karjalan naisille, joka täytti 700 vuotta 1.10.2016. Nykymenossa eivät alaikäiset tytötkään enää tunnu olevan turvassa. Mihin tämä maa on oikein menossa?

Linkki tähän asiakirjaan:

https://fi.wikipedia.org/wiki/Naisrauha#/media/Fil...

Käsitykseni mukaan tätä ongelmaa ulkomaalaisten osalta ei ratkaista opastamalla tulijat maan tavoille. Tulijat tuovat tullessaan oman lähtömaansa tavat, jonka tilasto osoittaa. Suomi-neidolle tehtiin tällä hövelillä ja naivistisella maahanmuuttopolitiikalla suuren luokan karhunpalvelus.
Esitän tutustumista Ruotsin valtakunnan vuoden 1734 lakiin ja siinä Pahategon Caaren. Silloin suomalainen oli paremmassa turvassa jopa vieraan vallan alaisena, kun Suomi kuului Itämeren provinssina Ruotsiin.

1600-luvun ja 1700-luvun tuomiokirja-aineistoon tutustuneena voin todeta, että siihen aikaan ei ollut oikeusturvaa heikentäviä jutturuuhkia. Lain ankaruus suhteessa rikoksiin toimi jo itsessään ehkäisevänä tekijänä.

XXII. Lucu. Waimowäen-rauhasta.

http://agricolaverkko.fi/vintti/julkaisut/julkaisu...

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Jostain syystä muslimit vaan tuntuvat olevan vahvasti edustettuina raiskauksissa, ei siitä vähättelyllä tai rasismikortin heiluttelulla pääse. Ruotsissakin useat tutkimukset ovat kertoneet, että ulkomailla syntyneet ovat yliedustettuina raiskauksissa, ja varsinkin Lähi-Idässä ja Afrikassa syntyneet.

• 58 procent av de som dömts för våldtäkt och försök till våldtäkt de senaste fem åren är födda utomlands. 

• Tittar man bara på försök till och fullbordade överfallsvåldtäkter – där offer och gärningsman inte känner varandra – är siffran ännu högre. Drygt åtta av tio dömda gärningsmän är födda i ett annat land. 40 procent av dessa har varit i Sverige ett år eller mindre.

• Kartläggningen visar också att över hälften av de dömda gärningsmännen är födda utanför Europa – 427 av 843. Nästan 40 procent är födda i Mellanöstern eller Afrika. När det gäller överfallsvåldtäkter är 97 av 129 födda utanför Europa.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Odotinkin jo, koska joku persu innostuu taas Ruotsista. :)

Mutku

Markku Hatakka

Ritala haluaa lisää tiettyä kulttuurista ominaisuutta suomalaiseen perimään, vaikka väkisin, heh; jos ei suosiolla suostuta geeniainesta parantamaan ... Ei sitä suomalaiselta naiselta kysellä.
Tämä on päätetty EU:ssa että Suomen geenipooli on liian Itä-Eurooppalainen, rikastusta tarvitaan. Putinismi ja rasismi saadaan tällä tavalla kitkettyä.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Et pääse mutkuttelulla siitä, että muslimit nyt vaan ovat hyvin edustettuina raiskausrikoksissa meillä ja muualla. Mutta ymmärrän että äärivasemmistolaisena sinä joka kovasti tykkäät muslimeista ja islamista, tuollainen tieto ottaa pahasti päähän. Sitten ei voi kuin huudella mutkua..persua..rasistia(kaikki vaan ei ole persuja).

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Ensin esität havainnon muslimien esiintyvyydestä rikostilastossa, mutta tueksi tarjoat maantieteellista jakaumaa synnyinmaan mukaan. Oletan että ymmärrät noiden olevan eri asioita, ilman että asiaa tervitsee rautalangasta vääntää?

Käyttäjän mattivtvirtanen kuva
Matti Virtanen

Olet oikeassa.
Kuitenkin on syytä olettaa että esim. Afganistanista tai Somaliasta tulee pääasiassa muslimeja.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #76

En ihan pureksimatta niele tuota väitettä. Se vaikuttaisi perustuvan oletukseen, että tänne tulevat olisivat edustava otos kansasta. On kuitenkin kohtuullista olettaa, että varsinkaan vainon vuoksi pakenevat, olisivat edustava otos kansasta. Tuostahan sitten seuraa, etteivät ainakaan kansainvälistä suojelua saavat ole edustava otos.

Käyttäjän emailjuuso kuva
Juha Hämäläinen

@#44. EUn ulkopuolelta tulleiden tekemät raiskausrikokset ovat moninkertaiset muuhun väestöön verrattuna, kun luvut suhteutetaan kunkin ryhmän päälukuun. Näin tuo vain on eikä asia muutu rasismista syyttämisellä.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Optulan tutkimuksen mukaan esimerkiksi Ruotsissa syntyneet suomalaiset ovat yliedustettuna raiskausrikoksissa. Suomalaisten keskuudessa suomenkieliset saavat suhteessa 50% enemmän raiskaustuomioita, kuin ruotsinkieliset. Ei faktojen toteaminen tietenkään rasismia ole. Rasismia on se, kun samantien väitetään selittäväksi tekijäksi geenejä ja uskontoa. Voivat ne olla osatekijöitä, mutta kuten edellä käy ilmi, vaihtelua syntyy varsin paljon muiden muuttujien kautta.

https://helda.helsinki.fi/bitstream/handle/10138/1...

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #121

Kyseisessä tutkimuksessa ei ole eritelty Ruotsissa asuvia romaaneja ja kantaväestöä, joka selittää ainakin osan korkeammasta rikollisuudesta Ruotsissa. Vuoden 2015 vankilatilastojen perusteella romaneita oli vankiloissa liki 40 kertaisella yliedustuksella suhteutettuna kantaväestöön. Jos Ruotsiin muuttaneista on vaikka 5% romaneita, niin jo pelkästään siitä tulee tuplat rikollisuutta, mutta en tosin teidän ovatko he tässä rikostyypissä näin paljon yliedustettuina.

Siitä olen kuitenkin samaa mieltä, että siirtolaisuus ja massojen liikkeet vievät mukanaan sellaista väkeä jolla on syystä toisesta vaikeampi toimia sääntöjen mukaan. Tämä lienee selvä monestakin syystä.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #124

Tuossahan oli siis kyse Suomeen muuttaneiden, Ruotsissa syntyneiden, äidinkielenään suomea puhuvien suomalaisten Suomessa tekemistä rikoksista. Ei suinkaan Ruotsissa asuvista, eikä Ruotsissa tehdyistä rikoksista.

Miten selität suomenkielisten ”suuremman raiskausvietin” (käyttämääsi terminologiaa lainaten) ruotsinkielisiin nähden.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #135

Sivu 41. Veikkaan, että ryhmään kuuluu huomattavan suuri romaniväestön osuus, josta kertoo ryöstörikoksissa oleva piikki sivu 43.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #141

Äidinkielen kanssahan nuo tasot näyttäisivät korreloivan. Kun rikoslajin esiintyvyys tuplaantuu Suomessa syntyneiden suomenkielisten osalta (raiskaus 1,5 x ja ryöstö 3 x) ruotsinkielisiin nähden, tuplaantuu se myös Ruotsissa syntyneiden suomenkielisten osalta (raiskaus 4 x ja ryöstö 8 x) Suomessa syntyneisiin nähden. Isoja ovat erot, ihan suomalaisten kesken, kun Ruotsissa syntyneiden suomenkielisten esiintyvyys on raiskauksissa 6 x ja ryöstöissä 24 x verrattuna ruotsinkielisiin.

Taidat vedellä johtopäätöksiä enemmän ennakkoluulojen, kuin datan perusteella. Voihan arvauksesi toki olla oikeakin, mutta ei sille Optulan raportista mitään tukea löydy. Kaivelemaan jäi kuitenkin suomen kielen mahdollinen vaikutus raiskausalttiutta nostavana tekijänä.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #148

Kyllä tuossa tutkimuksessa alussa sanotaan ettei siinä ole eritelty romaaniväestöä erikseen. Tämä on myös eräänlainen "avainsana", joka kertoo jostain. Kuten sanoin siitä vuoden 2010 vankilatilastosta, niin jos heillä on Suomessa 38-kertainen yliedustus vankilassa, niin tämä kielii samansuuruisesta (tai isommasta) rikollisesta aktiviteetista. Kun ottaa vielä huomioon, että vankilaan ei joudu pienimmistä rikoksista, vaan isommista tai suuresta määrästä, niin rikosalttius on todennäköisesti vielä suurempi.

Sivu 22:

"Kantaväes-tön historiallisista kansallisuusryhmistä tutkimuksessa ei ole erikseen käsitelty romaneja, vaan romanit on luettu äidinkielen perusteella suomalaisiin tai suomenruotsalaisiin."

Olen laskenut tuon yliedustuksen aikoinaan tästä tutkimuksesta, mutta se on itseasiassa vielä suurempi, mutta en avaa tarkemmin miksi: https://rikosseuraamus.fi/material/attachments/ris...

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #151

Ei tuo nyt muuta mitään. Saatat olla oikeassa ja saatat olla väärässä. Tuskin romanit kuitenkaan selittävät Suomessa syntyneiden suomenkielisten yliedustusta ruotsinkielisiin nähden. Johtuisiko tuo sitten geeneistä ja älykkyyeroista?

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #157

No, taas kerran osan ilmiöstä selittää se, että romanit on laskettu kantasuomalaisten ryhmään, mutta ei suomenruotsalaisten. Se ei kylläkään selitä kaikkea, koska heidän määränsä on vain n. 10 000 yksilöä. Raiskausrikoksissa ero on aika pieni 0.71 vs 1, joten käytännössä sama. Todennäköisesti useat tekijät vaikuttavat keskimääräistä parempaan tasoon: sosiaalinen asema ja varallisuus, yhteisöllisyys, sekä kiintiöt, jotka suosivat positiivisesti ruotsinkielisiä, jolloin he päätyvät taitoja useammin parempiin virkoihin. Itse veikkaan alkoholin liikakäytön olevan suurin selittäjä näiden ryhmien välillä. Suomalaisissa on enemmän alkoholistigeeniä, joka aiheuttaa monin tavoin elämänhallinan katoamisen ja muut ongelmat.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #160

Joko unohdit tekstin, jota siteerasit kommentissa #151? No samapa tuo, mikä romanien äidinkieli on, kun vaikutus menee suomenkielisten osalta esiintyvyyden toiseen desimaaliin, jos siihenkään. Joku voi varmaan pitää puolitoistakertaista (1,41 x jos ihan tarkkoja ollaan) tai kolminkertaista esiintyvyyttä merkityksettömänä. Minä en.

En oikein seuraa nyt logiikkaasi. Afrikkalaisten suurempi esiintyvyys rikostilastoissa selittyy vieteillä ja alhaisella älykkyydellä, mutta suomenkielisten taas selittyy sosiaalisilla olosuhteilla ja ryyppäämisellä?

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #166

Jos suomenruotsalaisilla ja suomenkielisillä suomalaisilla olisi kymmenkertaiset eli 1000% yliedustus tai keskimäärin 500%, niin varmasti kyse olisi muustakin kuin ryyppäämisestä, mutta suurin ero taitaa olla 100% yliedustus omaisuuusrikollisuudessa, jota ehkä selittää ylläkerrotut seikat.

Tiettyyn rajaan asti (en osaa sanoa mihin, ehkä alle 100% yliedustus) eroja voivat selittää sosiaaliset ja kulttuurilliset syyt. Jossain kohtaa tulee raja vastaan, kun selitys ei enää toimi. Silloin tekijoissä on joku altistava piirre. Jossain tapauksessa ryhmän pieni koko voi vääristää, jos sattuu huonoja omenoita koriin.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #170

Kymmenkertainen esiintyvyys tarkoittanee 900% yliedustusta?

En jaksa kaikkia kahlata, mutta ryöstöissä suomenkielisten esiintyvyys on 3,6 x ruotsinkielisten. Yliedustus lienee siis tuossa itse esille nostamassasi 257%. Uskon että selityksesi on osuva, alkoholigeeniä lukuunottamatta, mutta ihmettelen siis miten se toimii vain suomalaisten osalta?

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #171

Siis vertailetko nyt kantasuomalaisia vai suomenkielisiä maahanmuuttajia ja suomenruotsalaisiin?

Kantasuomalaisten ja suomenruotsalaisten välillä ei ole merkittävää älykkyyseroa, jos yhtään, joten älykkyyserot eivät ole tässä asiassa merkittäviä. Elintavat selittävät monta terveysasiaa, jotka ovat keskimäärin paremmin suomenruotsalaisilla, miksei sitten alkoholinkäyttö ei olisi merkittävässä roolissa? Muistaakseni suomalaisilta on löydetty sitä rähinägeeniä, joka tulee helposti esiin humalassa. Jos 2 miljoonalla miehestä, jotka juovat paljon, on osalla tällainen geeni, niin lienee selvä, että erilaisia ongelmia on tiedossa.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck Vastaus kommenttiin #175

Vertasin Suomessa syntyneiden ruotsinkielisten esiintyvyyttä ryöstörikosten osalta Suomessa syntyneisiin suomenkielisiin (0,28).

Käyttäjän JarmoNokela kuva
Jarmo Nokela

Ei siinä välttämättä mitään röntgenkatsetta rajalla tarvitse, jotta tunnistaa maahan saapuvan raiskaajaksi. Rajakontrolli auttaisi jo aika pitkälle.

Vapaasti pääsee Suomeen mm. henkilö, jolla on jo tuomio alla raiskauksesta Tanskassa. Tampereella sitten löytyivät jo uudetkin uhrit:

https://www.satakunnankansa.fi/a/d859ff55-a472-436...

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Ja kantasuomalainen tuomittu pedofiili on voinut ihan hyvin päästä päiväkotiin töihin. Mutta tottahan kantasuomalaisilla pitääkin olla paremmat oikeudet?

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Pekka laukasi todellisen aivopierun ilmoille. Haisee ja todella pahalle!

Markku Hatakka

Ei liity blogin aiheeseen mutta ajankohtaiseen asiaan Amerikassa
”Tapaus Epstein -Saippuopperaa parempi juoni?”
https://youtu.be/8056Lsbwlfg

Katsomisen arvoinen Myytinkertojien tuore video. Näitä tietoja ette Suomen mediasta löydä!

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

"Ulkomaalaisten raiskaajien maahantulo voidaan lopettaa vain maahanmuuttopolitiikkaa tiukentamalla."

Ja sairaudet voidaan estää lopettamalla hengittäminen.

Yhtä fiksu ajatus.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Aika rasistinen vertaus et kai vertaa maahanmuuttoa sairauteen josta vapaita ovat ne jotka eivät maahanmuuta?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Mikä siinä oli rasistista? Vaikka et ymmärtäisikään metaforien luonnetta viestintätapana, niin tuossa nyt ei ainakaan puhuttu mitään ihonväristä, rodusta tai etnisestä taustasta.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren Vastaus kommenttiin #73

Jos haluaa käyttää sivistyssanoja kannattaisi ensin tietää mitä ne tarkoittavat. Yllä oleva allegoria ei sekä toimi että kertoo eniten kirjoittajastaan.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson Vastaus kommenttiin #74

No kerrohan mitä se meikäläisestä sitten kertoo.

Käyttäjän KaustiRantalainen kuva
Kausti Rantalainen

Rajat ja eduskunta kiinni raiskaajilta!

Nimimerkillä: "Putkonen"

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

"Rikokset, joissa tekijä ja uhri eivät entuudestaan tunne toisiaan, eli ns. puskaraiskaukset, ovat muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta ulkomaalaisten tekemiä."

Nimimerkki Putkoselle tiedoksi että jos tekijä oli entuudestaan tuttu niin asia on ihan ok.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Hänet voisi lähettää kuiskaajaksi rajalle.

Käyttäjän PekkaSiikala11 kuva
Pekka Siikala

Taitaa olla niin että joka viikko Suomessa tuomitaan 4 henkilöä lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä (Väittää Yle)

"Hyväksikäyttäjien joukossa oli isiä, isäpuolia, veljiä, tukiperheenjäseniä, lastenkodin ja koulun työntekijöitä sekä harrastuksissa mukana olevia aikuisia." (Yle)

Niin että rajat kiinni?

Ville Heiskanen

"Vuonna 2017 14 prosenttia syyllisiksi epäillyistä oli ulkomaalaistaustaisia poliisin selvittämissä lasten hyväksikäyttötapauksissa. Ulkomaalaistaustaisten osuus Suomen väestöstä oli samana vuonna seitsemän prosenttia."

200% yliedustus, joka todennäköisesti painottuu ulkomaalaisten 7% määrän pienelle osalle.

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Kun esiintyvyys on kasinkertainen ryhmän osuuteen nähden lienee yliedustus 100%.

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela

86% epäillyistä ei ollut ulkomaalaistaustaisia. Huolimatta siitä, että rikosilmoituskynnys sukulaisesta tai lähipiiriin kuuluvasta on ilman muuta suurempi kuin vieraasta ulkomaalaistaustaisesta.

Käyttäjän JarmoNokela kuva
Jarmo Nokela Vastaus kommenttiin #98

Vuorela ei taida ymmärtää, mitä tarkoittaa termi "yliedustus"....

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #102

Vuorela on kirjoittanut asiasta lukuisia blogiavauksia. 2 on sata prosenttia enemmän kuin 1. 101 on prosentin enemmän kuin 100. Eikö tässä ollut kyse ihmisten turvallisuudesta.

Yliedustusta on myös rikosilmoituksissa. Vaikka sitä ei olisikaan, 86 vastaantulevaa varasta, raiskaajaa tai tappajaa, on uhrin kannalta aika paljon enemmän kuin 14.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #98

Jos et sattumoisin tiedä (ja uskon ettet tosiaankaan tiedä), niin myös maahanmuuttajanaisten keskuudesssa on tehty tutkimus, jossa todettiin, että heitä raiskataan useammin kuin kantaväestön naisia, mikä ei ole kovin suuri yllätys. Jos on mies, joka raiskaa tilastojen mukaan 10 x yliedustuksella vieraita, niin tuskin hän muuttaa käytösmalleja neljän seinän sisällä. Tuota samaa logiikkaa voi jatkaa tähän, eli mistä oletat, että maahanmuuttajan uhri on aina vieras henkilö?

Käyttäjän jpvuorela kuva
Jari-Pekka Vuorela Vastaus kommenttiin #120

Fakta on, että pienistä luvuista prosenttiosuudet ovat suuria.

Toinen fakta on, että kenenkään "viettejä" saati tulevaa käyttäytymistä ei rajalla voi päätellä nimestä, ulkonäöstä tai tilastosta.

Kolmas fakta on, että persujen laskeminen US:n kommentoijista on oiva oppitunti yliedustuksesta. Rauhallinen ihminen ei kuitenkaan välttämättä yhdy Siikalan ennusteisiin.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #131

"Toinen fakta on, että kenenkään "viettejä" saati tulevaa käyttäytymistä ei rajalla voi päätellä nimestä, ulkonäöstä tai tilastosta."

Kirjoitin jo jossain edellä, että tuleva seksuaalirikostrendi kyllä ennustettiin jo vuosia sitten. Siinä käytettiin muiden Euroopan maiden kokemuksia. Yksilöistä ei voida sanomallasi tavalla tehdä ennustetta ja se onkin ongelman ydin, mutta kun määrät kasvavat, niin käyttäytymistrendeja voi ilmaantua.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Tuollainen prosenteilla ja suhdeluvuilla pelaaminen on joko tarkoituksellista kavaluutta tai totaalista ajattelemattomuutta.

Koko väestöön kuuluu porukkaa imeväisistä sata vuotiaihin mummoihin asti, mutta maahanmuuttajat koostuvat keskimäärin nuorista aikuisista ja heidänkin joukostaan pääasiassa miehistä. Vertailu pitäisi siis tehdä suomalaisten nuorten juurettomien ja syrjäytyneiden työttömien aikuisten miesten ja maahanmuuttajien välillä.

Käyttäjän JarmoNokela kuva
Jarmo Nokela Vastaus kommenttiin #99

Niin, tai sitten rajoitetaan nuorten muslimimiesmaahanmuuttajien tuloa Suomeen.
Ja kas, raiskaustilastot kaunistuvat!

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu Vastaus kommenttiin #104

Ei ole yhdenvertaista rajata uskonnon, sukupuolen tai etnisen taustan perusteella.

Pitää kohdistaa rajaukset yhdenvertaisesti tai ei keneenkään.

Tilastot voi kaunistua myös sillä, että ei päästetä Hakkaraisen Teuvoa takaisin.

Ville Heiskanen Vastaus kommenttiin #99

"Vertailu pitäisi siis tehdä suomalaisten nuorten juurettomien ja syrjäytyneiden työttömien aikuisten miesten ja maahanmuuttajien välillä."

Tulee heti mieleen se yksi mamu, jonka pakkopalautusta vastaan tehtiin 2000 nimeä kerännyt adressi. Miehellä oli työpaikka, vaimo ja lapsi tämän kanssa. Siitä huolimatta hän käytti seksuaalisesti hyväkseen useita vuosia lasta.

Kirjoitin väärin tuon yliedustuksen, enkä saa sitä enää korjattua. Se on kuitenkin tuplat kantaväestöön nähden.

Markku Hatakka

Näissä on ollut se huono puoli että suomalaisten geenipooli ei ole päässyt kansainvälistymään ja täten paranemaan, kuten vasemmistokirjailja Jari Tervo on halunnut. (Sarkasmivaroitus)
Suomi on pysynyt näissä tapauksissa ”valkoisen vallan edustajien” geneettisestä vallassa.
Tämähän on ehdottoman tuomittavaa! Siis valkonen yliedustus Suomessa ...

Käyttäjän OksanenIlona kuva
Ilona Oksanen

Ala-arvoista on raiskattujen LASTEN ja naisten ihmisarvo täällä eräiden kirjoituksissa.Mahdollisia Seurauksia kun ei omassa pienessä päässä kyetä edes käsittämään näiden lasten ja naisten kohdalla.Poikien ja miestenkään.Kyllä heitäkin raiskataan.Eu:n alueella pikku-poikia uimahalleissa jne.Selityksiä löytyy pakottavasta tarpeesta,mielitekoon...

Yllätys,yllätys vaan sinne kuplaan.

Seksitauti

Klamydiabakteereja.
Seksitauti eli sukupuolitauti on seksikontaktissa tarttuva virus- tai bakteeriperäinen tartuntatauti.

Seksitaudit tarttuvat limakalvon tai veren välityksellä. Taudista riippuen vaikutukset ovat moninaiset: ne voivat aiheuttaa lapsettomuutta, tulehduksia, kasvattaa syövän riskiä ja pahimmillaan aiheuttaa kuoleman. Bakteerien aiheuttamat seksitaudit ovat hoidettavissa antibiooteilla. Virusperäisiin tauteihin ei vielä ole olemassa parannuskeinoja (ks. AIDS) vaikkakin oireita voidaan lievittää.

Seksissä tarttuva papilloomavirus (HPV) voi aiheuttaa sukupuolielimeen syövän mutta myös lisäksi papilloomavirusta sisältänyttä sukupuolielintä nuolleelle kieli- tai suusyövän.

Harvalla alle 12v.on VILKAS SEKSIELÄMÄ,MONINE KUMPPANEINEEN.Paitsi raiskatuilla ja hyväksikäytetyillä,tosin EI omasta tahdostaan!!

Kun näitä lapsia ja naisia ON PAKOTETTU kaikenlaiseen seksiin ,jopa poikia,niin missä ne tilastot taudeista joita on levitetty uhreihin?Taudit muhivat vuosia lasten ja naisten elimistössä ja ehtivät levitä ympäriinsä,KOSKA varhainen puuttuminen ei kouluissa toimi,ei terveydenhoidossa ,eikä koulupsykologien,ei kuraattoreiden osalla,eikä hyväksikäytetyt lapset eroa moniammatillisten asiantuntijatiimien silmiin muista??

Kuten on siis nähty.Ei pelkästään näissä tapauksissa,vaan niistä useista AIHEELLISISTA lastensuojeluilmoituksista huolimatta tapahtuneista lasten kuolemista.Toisista niitä tehtaillaan työkseen ilman mitään perusteita,ihan sieltä kerholaisten omista pajoista.

Ei ole mitään rajaa siinä kuinka paljon aikaa ja rahaa kulutetaan yhden perheen vainoamiseen,ja mitä keksitään jotta perhe saataisiin tuhottua,kun sosiaaliviranomaiset ja muut virkavaltaa myöten ihmisiä jahtaavat.

KUN Suomessa on tullut ilmi LASTEN raiskauksia niin kuinka moni näistä lapsista es.Oulussa ja muissa kaupungeissa on saanut jonkin taudin?Kuinka moni raiskaajista on kantanut jotakin tautia?Piilevää tuberkuloosia ynm.tai sukupuolitauteja ,muotoja taudeista joita ei suomessa ole?Naisten raiskaamiset ja siellä taudit jne.?Missä on tilastot?Kuinka moni raiskaus /hyväksikäyttö joka ei ole tullut ilmi jossa tekijät tautien kantajia ja uhrit edelleen levittäjiä?

https://www.hammaslaakariliitto.fi/fi/suunterveys/...

Sieltä löytyy tietoa mahdollisista seurauksista näille uhreille,joita raiskaajat ynm.heille lahjoittavat.

Traumat ja mahdolliset itsemurhat lisäksi. Tilastoja olisi kiva jostakin löytää mutta näyttää olevan yhtä salaista kuin maahanmuuton kustannukset valtion budjetissa viimeiset yli 20 vuotta.Suomi häpeää hallituksen omia virheitä ilmeisesti niin paljon ettei vieläkään asioista keskustella niiden oikeilla nimillä.

https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006203691.html

"HS:n tietojen mukaan mies on kotoisin Turkista, eikä hän ole asunut Suomessa kovin pitkään. Facebook-sivujen mukaan hän on työskennellyt ainakin matkailualalla"

sekä

"Poliisin mukaan suomalaisia lapsia oli muun muassa raiskattu ja kuvattu, minkä jälkeen tallennettua aineistoa seksuaalirikoksista oli jaettu eteenpäin"

Eli tässä jutussa huomataan kuinka lapset ja vanhemmat syyllistetään vaikka veronmaksajien rahoista kustannetaan tuhatpäisten varhaisen puuttumisen ammattilaiset,jonka takia näemmä huostabisnekseen uppoaa 1,4 miljardia vuodessa.MIKSI SIELLÄ on jo neuvolasta asti KOKO arsenaali sosiaali ja terveydenhoidon henkilökuntaa perheiden niskassa KUN tulokset ovat tätä?Sinne on jatkuvasti LISÄTTY RAHAA ja henkilökuntaa.

Onko siis näiden työllistäminen tärkeämpää kuin lainmukaiset palvelut joita on karsittu kaiken aikaa bisneksien tieltä.Perheet jäävät vaille lainmukaisia tukia ja silloin on vaara suurempi hyväksikäytölle, tällaisille mielisairaiden uhreille.Kun nuoret pojat ja tytöt myyvät itseään köyhyyden takia netin kautta,tai kun ei kotouttaminen ole onnistunut 30 vuoteen sekään,ja lisää ihmisiä otetaan siitä huolimatta,joille ei seksuaalinen itsemääräämisoikeus ole minkään arvoinen,eikä merkitse mitään..

MIKSI suomessa on nettipoliisit ja ennakkosensuuri,jonka käyttöön ottamista SDP Huovinen perusteli aikoinaan sillä että saadaan pedofilit kiikkiin.SDP poliitikko oli juuri jäänyt Saksassa kiinni lapsipornosta.

MITEN on mahdollista etteivät nämä monitaitajat erota seksuaalisen hyväksikäytön uhreja edes huostalaitoksissa ,eivätkä sijaisperheissä,joihin HE ITSE LAPSET JA NUORET kotoaan laittavat!?NÄISTÄ he ovat hissun kissun,kuten koko mätäpaiseesta muutoinkin.

Kyllä siellä perheitä ja isovanhempia osataan syyttää pedofiileiksi lastensa hakkaajiksi ILMAN Mitään todisteita ,varsinkin jos menee sukset ristiin sosiaaliviranomaisten kanssa,tai kaupungin muun sisäpiirikerholaisten kanssa.Kovasti oli muotia 2000 luvulla,jo neuvoloissa, kun saivat enkuista uusia malleja sinne sossujen duuneihinsa.

Pedofiilijahti saikin suomessa mittasuhteet joissa isistä ja äideistä tehtailtiin näiden toimesta rikollisia.Isovanhemmat ja kummisedät kelpasivat hekin,kun testattiin uusia sossujen työpaikkoja lisääviä ja säilyttäviä välineitä "perheiden parhaaksi"-suomalaiseen tyyliin.EI tehonnut näköjään sekään jahti,vai oliko osoite taas kerran väärä kuitenkin?Isien ja äitien,isovanhempien syyttelyt ja maineen pilaamiset,kun ne pedofiilit ja raiskarit saivat hillua vapaasti kuten siihenkin asti,ja tähän päivään.

Samaan aikaan oli suurta huutoa myös vanhempien pahoinpitelijöiksi leimaaminen.Varsinkin yh-äidit olivat hyvää materiaalia ,kun todisteita ei tarvittu.Isät kelpasivat myös,joiden kanssa sosiaaliviranomaiset joutuivat alakynteen virkavirheidensä takia.Alkoholisteja toki olivat kaikki myös.

Jossakin siis mättää koko systeemissä.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Tämä blogi on siitä hyvä, että nyt näkee ihan kasvokuvilla jo rasisteja.

Muslimi on heille raiskaaja, eikä siitä tingitä.

Kristitty valkoinen mies on puhdas, ja jos se raiskaa, se nyt vaan on vahinko.

Rasisteja riittää, ja persupuolue on niiden koti.

Olen iloinen, että niin moni astuu vapaaehtoisesta kaapista ulos, niin sitä pitää.

Markku Hatakka

Kyllä tilastomiehet/-naiset osaavat kertoa todennäköisyydet Y ilmiölle X, josta sitten päästääkin mikä tulee olemaan esiintymismäärät A ilmiölle X populaatiossa Z.
Ilmiölle X voidaan antaa haluttu nimike, Z on populaation koko, josta saadaan A kpl (rasisti, raiskaaja, pedofiili, vasemmistoliiton kannattaja, suvakki, tms) esiintyminen Z kokoisessa otoksessa (vaikka maahanmuuttajat, Kallio, Punavuori, Hämeenlinna, koko Suomi), ilmiön todennäköisyydellä Y. Vain otosta Z pienentämällä voidaan A:ta pienentää, koska Y nyt pakkaa olemaan luonnon vakio.

Se että perussuomalaisten, X=rasisti, todennäköisyys olisi Y=1,0 joukossa Z=kaikki perussuomalaisia kannattavat (n 600 000) on sula matemaattinen&tilastollinen mahdottomuus.
Vaikka Husu ja Ritala tällaisia epätieteellisiä arvioita heittävätkin, niin sallitaan se heille sananvapauden nimissä, ja koska siitä on jo oikein oikeuslaitoksen päätös.

Käyttäjän maxjussila kuva
Max Jussila

Väärin ymmärtäminen on helppoa, varsinkin kun se tehdään tahallaan. Kun epäilee tarjottua keinovalikoimaa raiskaajien maahan pääsyn estämiseksi, on ilman muuta jollain tavoin myötämielinen raiskausten osalta, jopa toivoo, että mahdollisimman moni raiskaaja tulisi Suomeen toteuttamaan alhaisia aikeitaan. Näin se nykyään menee.

Käyttäjän Granu kuva
Arto Granlund

"Ulkomaalaisten raiskaajien maahantulon voidaan lopettaa vain maahanmuuttopolitiikkaa tiukentamalla" Tavio voisi kertoa miten se käytännössä toteutetaan. Suomeen töihin saapuva intialainen koodari voi olla myös potentiaalinen raiskaaja, miten Tavio hänet rajalla aikoo tunnistaa. Kansanedustajalta toivoisi pelkkien heittojen tilalle toimivia käytännön ratkaisuja.

Ville Heiskanen

Onko Intialaiskoodarit näkyneet raiskausuutissa tai -tilastoissa? Minä en ainakaan ole huomannut. Sen sijaan ei-koodari maahanmuuttajat ovat näkyneet, mutta heitä on turha tässä luetella. Sehän on itsestään selvyys kenestä on kyse. Ensimmäinen havahtuminen vasemmistolta voisi tulla siita kysymyksestä, että jos:

"Olisin itse hädänalainen ja kuoleman uhassa. Lähtisinkö raiskaamaan ja riskeeraisiin turvapaikan rauhallisessa Suomessa?"

Olipa vastaus kumpi tahansa eli ei en ole turvapaikan tarpeessa tulin vain hyötymään länsimaista tai en pysty hillitsemään viettiäni, niin molemmissa tapauksissa Ulos maasta! on ratkaisu ongelmaan.

Käyttäjän JariPirppu kuva
Jari Pirppu

Rajat kiinni raiskaajilta

-sehän toimii jo,-ketään ei päästetä/lasketa/karkoiteta oli syy ikä hyvänsä !

Markku Hatakka

Sar-gasmia, ei viher sar-kasvia ...

Jone Virtanen

Sanottakoon nyt heti alkuun, että raiskaus on yksi niistä alaisimmista teoista joita ihminen voi tehdä. Sillä ei pitäisi nauraa, mutta lukiessani tämän blogin ja sen kommentoinnit minulta pääsi nauru joissakin kohdassa.

Se piristi päivää.

Vakavasti sanottuna, raisakus on globaali alhainen ilmiö. Siihen syyllistyy ihmisä kaikista uskonnoista, yhteiskuntaluokista ja roduista. Joissakin maissa se on hyväksytympää kuin toisissa, mutta misään se ei ole sallittua. Ei edes niissä muslimaissa, vaikka niissä raisakuksen todistaminen on naiselle tuskainen työ. (Raiskauksella pitää olla neljä todistajaa, jotta mies voidaan tuomita. Ja avioliitossa tapahtuvaa raiskausta ei ole kriminalisoitu islamilaisissa maissa)

Jengiraiskauksia ilmenee kaikissa köyhissä maissa, joiden seksualisuus tai sukupuolten välinen kanssakäyminen on hyvin rajattua. Otetaan nyt esimerkkinä hindulainen Intia.

Emme me suomalaistetkaan aina ole olleet kovin "normaaleja":

Suomikin oli aikoinaan Euroopan johtavin kansa mitä tulee eläimiinsekaantumiseen. Tämä käy ilmi keskiajan oikeudenkäynneistä ja mm. lainsäädännöstä. Eläimiin sekaantuminen oli Ruotsi-Suomessa niin yleistä 1600 – 1700-luvuilla, että voimaan tuli paimenpoikakielto. Esivalta kielsi, että 14 - 15-vuotiaita poikia ei saanut pyytää paimeneen, koska heille tulee liian suuri kiusaus sekaantua eläimeen.

Jos ihminen on köyhä, lukutaidoton ja vahvan rajoittavan kulttuurin kasvattama, on riski raisakukseen ryhtymisestä korkea.

Se sen sijaan on mielenkiintoista miten blogisti voi tunnistaa maahanmuutajan riskin raiskaukseen. Hän kun voi olla kuka tahansa maahanmuuttaja tai vaikka ultratiukan kristillisen kasvatuksen saanut ihminen Kuusamosta.

On toki totta, että tilastot kertovat totuuden raiskauksista ja sitä voi hyvin käyttää lyömäaseena muslimeja ja vierasmaalaisia kohtaan. (Ja nyt en tarkoita laitonta maahanmuuttoa. Joka siis on laitonta ja sitä ei tule sallia. Vaan kaikkia, mytös työn perässä tulleta ihmisiä kohtaan. Vaikka niitä intialaisia koodareita vastaan.) Onko blogistin mielestä rajalla pysäytettävä kaikki muukalaiset raiskauksen pelossa? Vai vain osa esimerkiksi arabit? Jos näin on, olen varsin huolissani siitä, että kirjoittaja pelkää liikaa. Pelokas ihminen kun tekee monesti virheellisä päätöksiä.

Yleistäminen näin vakavassa asiassa on vastenmielistä, olipa kyseessä sitten kuka tahansa. Samaa voin sanoa niin blogistille kuin Ritalan kaltaisille "saman virren laulajille".

Jos nyt sitten ehdotettaisiin jotakin käytännöllistä raiskausten estämiseksi. Raisakusten määrä kun on kasvanut ja on noin 1100/v. Lisääntyminen johtuu varmasti osittain maahanmuutosta, mutta myös ilmoittamisen kynnyksen madaltumisesta. Aikaa voi verrata 1950-luvulla ja nyt.

Puheesta se lähtee. Edelleen on helppo löytää tekstejä ja länkytystä, joissa seksuaalista väkivaltaa vähätellään. Siihen syyllistyvät niin suomalaiset kuin tänne muuttaneetkin. Meidän pitää rakentaa asenteellinen normi joka yksinkertaisesti tuomitsee raiskauksen.

Lainsäädäntöä on jo uudistettu, mutta sekin kaipaa hienosäätöä. Ja jos raiskaaja on tänne laittomasti tullut henkilö, palutettakoon hänet kotimaahansa raiskaukseta kertovan tiedon kera.

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Kun nyt persuilla on tuo tilastomatematiikka hallussa :)

Niin voisitteko kertoa kuinka monta raiskaajaa saapui Suomeen viime vuonna, ja kuinka moni on saapunut tänä vuonna.

tTillähän on selvä kyky havaita nämä raiskaajat jo ennakolta.

Muuten jos tulee muslimimaista turisteja, jotka siis ovat muslimeja ja persujen mukaan siis raiskaajia, pitäisikö tullin pysäyttää heidät ihan varmmuden vuoksi?

Olisiko siinä yksi keino, jos laitettaisiin rajanylityspaikoille päivystämään yksi persu joka päivä?

Markku Hatakka

Tilastokeskus tietää sen josta saadaan laskettua Y arvo, joka on luonnon vakio.
TK tietää myös moniko PS kannattaja teki rasistisen rikoksen vaikka vuonna 2018.
Ja koska se luku jaettuna PS äänestäjien lkm antaa arvon Y=todennäköisyys että PS äänestäjä on rasisti, Tästä voitkin sitten laskea montako rasistia Suomessa on, A= Y*500 000.

Sama tdennäköisyysluku Y voidaan laskea tilastoista esim tietystä maista saapuville miespuolisille henkilöille ilmiölle X=raiskaa joukossa Z=miespuolisten joukko.
Ihan poliittinen päätös mikä luvun A=”ulkomaalaisten raiskaustapaukset” halutaan olevan.
Suomalaisten A=”kantasuomalaisten raiskaustapaukset” tiedetään myös, josta pystytään laskemaan Y=”kantasuomalainen raiskaa” todennäköisyyden arvo.

Vain Z=”nuoret maahanmuuttaja miehet” otoksen kokoa laskemalla luvun A arvoa voidaan laskea, jos niin halutaan.

Markku Hatakka

IL tietää että 29-vuotias 52 alaikäisen seksuaalirikoksista epäilty :
"Keskiviikkona kerrottiin synkkä uutinen, joka on mielikuvana vaikea yhdistää kauniiseen asuinalueeseen ja sen kellertäviin taloihin. Yhtä alueen asukasta epäillään yhteensä 52 eri lapseen kohdistuneesta seksuaalirikoksesta. Iltalehden tietojen mukaan hän on kotoisin Turkista.
"

Ei ollut sitten kotimainen valkoisen ylivallan geenipoolin levittäjä, kuten arvata saattoi.
Luultavasti, pedofiilisen ja islamistisen SDP puolueen äänestäjä iski taas.

Ville Heiskanen

Ehkä se on sitten taas se kulttuuri, joka on kaikessa takana, koska muuta selitystä ei tämänkään ketjun perusteella saa sanoa. Lähdimmehän kaikki Afrikasta jo 200 000 vuotta sitten, joten olemme kaikki samanlaisia, myös Afrikkalaiset jotka eivät lähteneet, mutta mitä sitä enempää miettimään.

Sitä vain mietin, että jos kulttuuri on todella se syy, niin onko kukaan ehdottanut tulijoille, että mitä jos ryhtyisit länsimaiseksi? Mielestäni sehän olisi rasismia, koska kulttuurirelativismi. Eli, kerrataan vielä:

- Johtuu ehkä kultuurista
- Kaikki kulttuurit on yhtä hyviä
- Ei voida syyllistää kulttuuria

Käyttäjän MaxStenbck kuva
Max Stenbäck

Kuka väittää kaikkia kulttuureja yhtä hyviksi? Töytyyhän huonoja asioita voida sanoa huonoiksi ja jos kulttuuriin kuuluu huonoja asioita paljon, on kuttuurikin paska. Ja sama uskonnoista. Vaikka joku islam on vielä kristinuskoakin karmeampi julma, sortava ja syrjivä oppijärjestelmä.

Aku Oinonen

Ehdotan että lopetetaan turha kinastelu ja siirrytään Japanin malliin maahanmuuttopolitiikassa. Japanilaisilla on pitkä historia ja viisautta löytyy. Ei keksitä pyörää uudestaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset